Behandling af skinnebensbetændelse i Randers

Skinnebensbetændelse- lyder det bekendt?

Hos Ole Juuls Muskelterapi er vi specialiseret i at håndtere og behandling af skinnebensbetændelse i Randers, og har en meget stor succesrate i forhold til at få lindret smerterne hurtigt,

Mange af vores klienter har gået ved fysioterapi og kiropraktorer i lange behandlingsforløb før de kommer til os. Du kan læse nogle af vores klienthistorier ➡her.

Mange døjer utroligt meget med skinnebensbetændelse, uden at de gør noget ved det, men hvis du har ondt i skinnebenet, er det vigtigt, at du får behandlet det. Det går ikke bare væk af sig selv, og kan på sigt udvikle kronisk skinnebensbetændelse. For selvom det kan føles, som om det på et tidspunkt holder op, kan du være sikker på, at betændelsen kommer igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til det.

Ofte hvis du besøger en Fysioterapeut får du bare nogle øvelser du skal gå hjem og lave, og så komme igen ugen efter.

Det forsøger jeg hos Ole Juuls Muskelterapi at gøre op med, ved at finde årsagen, få dig smertelindret og derefter gi dig nogle øvelser mod skinnebensbetændelsen, så du kan få effektiv hjælp til at fjerne dine  betændelsestilstanden. 

Jeg har gennem de seneste syv år udviklet på teknik der i mange cases har haft effekt allerede efter første behandling i modsætning til de lange forløb mine klienter tidligere har gået i ved fysser, akupunktører mm

Derudover tilbyder jeg Rander´s  bedste og mest effektiv massage samt akut smertelindring.

Behandling af skinnebensbetændelse i Randers?

Få effektiv hjælp til dine skinnebensbetændelse i Randers, med vores unikke behandlingsteknikker. Mange af vores klienter har besøgt andre behandlere der i blandt fysioterapeuter og Osteopater uden effekt, hvor vores teknik har kunnet gøre en markant ændring allerede første gang vi har behandlet på den.
 

Skinnebensbetændelse kan være mange ting og opstå af forskellige årsager. Der er også flere former for ondt i skinnebenet, fx kan du have ondt i skinnebenet når du forsøger at løbe. Derfor er det meget vigtigt at finde ud af hurtigst muligt hvad dine skuldersmerter skyldes, så det ikke går hen og sætter sig til en frossen skulder. 

Skinnebensbetændelse nedsætter din livskvalitet

Der er stor forskel på, hvordan vi oplever smerterne, og hvor ofte vi er generet af dem. 

For mange er voldsomme smerter i skinnebenet dog et stort problem i hverdagen, og det kan både skyldes en skade eller ømme muskler i læggene. Uanset årsagen er det vigtigt, at du får behandling af skinnebenet, så det ikke udvikler sig. 

Hvis du fx har muskelsmerter i skinnebenet, vil kroppen kompensere for det, og med tiden vil du overanstrenge andre dele i kroppen og dermed risikere skinnebensbetændelse i det andet ben.

Bestil Skinnebensbehandling i dag, så du hurtigst muligt kan blive smertefri og få din frie bevægelighed tilbage. Livet er for kort til at være begrænset af smerter. Ligegyldigt om det er smerter i lænden, ryggen eller nakken, kan du være tryg ved at blive behandlet hos Ole Juuls Muskelterapi.

Har du problemer med dit skinneben?

Store smerter i skinnebenet kommer ikke af ingenting. Måske har du en overbelastet dine ben/lægmuskler. Det kan skyldes overanstrengelse, forkert fodtøj eller overvægt Oftest er skinnebenet et meget ømt punkt, hvor smerter generer gennem mange af hverdagens stillinger og bevægelser. 

Jeg oplever rigtig mange med voldsomme gener, både på arbejde og derhjemme. De føler sig låst i smerterne, fordi de ikke kan udføre helt almindelige ting, uden at de skal ligge ned eller må ty til smertestillende. Og sådan bør det ikke være.

Skinnebensbetændelse kan skyldes mange ting

Hvis du er i tvivl om, hvor alvorlige dine smerter er, kan du starte med at notere, hvor ondt i skinnebenet du har på en skala fra 1-10, du kan også notere, hvor ofte du har ondt i skinnebenet. 

Det er nemlig slet ikke usandsynligt, at ondt i skinnebenet stammer fra et andet sted i kroppen, da kroppen netop er én helhed, hvor hver lille muskel kan påvirke de resterende. 

Derfor er det et godt sted at starte med en grundig undersøgelse, så vi sammen kan finde frem til årsagen. 

Få behandlet dine skinnebenssmerter i Randers

Ondt i skinnebenet ikke noget at spøge med, og hvis du har gået rundt med ondt i skinnebenet i længe, er det tid til, at du slipper for smerterne. Hos Ole Juuls Muskelterapi kan du bestille tid til skinnebensbehandling med priser fra kun 375 kr.

Få bugt med din skinnebensbetændelse i dag. Jeg lover dig, at du trækker vejret lettere, når du ikke længere har smerter i skulderen.

Smerter generelt i kroppen

Hold i nakken, ondt i skulderen, tennisalbue, spændingshovedpine osv. det skyldtes alle en ubalance i kroppen, og sjovt nok, så kan tennisalbuen stamme fra skulderen, så du får spændinger i nakken, og disse smerter kan stamme fra lænden, og sådan kan jeg blive ved.

 

Få gjort noget ved dine smerter. Det er en investering i dig selv, både her og nu, men også på den lange bane. 

Du nøjes jo heller ikke med at fylde olie på bilen når du får den, og så regner med at den kan køre din tid ud, så holder den ihvertfald ikke særligt længe.

Hos Ole Juul´s Muskelterapi er jeg specialiseret i at lindre dine smerter så du kan komme i gang igen med de ting du gerne vil og brænder for.

Book din tid allerede i dag, og få behandlet dine smerter i skinnebenet.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.