Unik Behandling af Tennisalbue i Randers

Tennisalbue- lyder det bekendt?

Ville det ikke være dejligt hvis man kunne fjerne en tennisalbue på en behandling. Det kan jeg ikke, men over 90% af mine klienter går fra klinikken efter en behandling af tennisalbue eller golfalbue, med en markant smertelindring allerede efter en behandling.

Mange døjer utroligt meget med en tennisalbue eller golfalbue, uden at de gør noget ved det, men hvis du har ondt i armen, er det vigtigt, at du får behandlet det. Det går ikke bare væk af sig selv. For selvom det kan føles, som om det på et tidspunkt holder op, kan du være sikker på, at tennisalbuen eller smerterne i albuen kommer igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til det.

En tennisalbue eller en golfalbue kan behandles forbløffende hurtigt.

Ofte hvis du besøger en Fysioterapeut får du bare nogle øvelser eller lidt shockwave og måske nogle nåle stukket i og så vil de gerne se dig igen i næste uge du. Sådan behøver det ikke at være for der er andre og hurtigere alternativer, og dem er jeg uddannet i at anvende. Du kan evt. læse nogle af vores tilbagemeldinger fra tilfredse klienter her

Det forsøger jeg hos Ole Juuls Muskelterapi at gøre op med, ved at finde årsagen, få dig smertelindret og derefter gi dig nogle øvelser mod albuesmerter, så du kan få effektiv hjælp til at fjerne din tennisalbue og smerter i albuen. 

Jeg har gennem de seneste 7 år udviklet på teknikker fra min uddannelse og haft særligt fokus på at smertelindre og behandle skader. 

Derudover tilbyder jeg Randers  bedste og mest effektiv massage samt akut smertelindring.

Hjælp til tennisalbue og golfalbue i Randers

Unik metode til at fjerne en tennisalbue eller en golfalbue.
 

Smerter i albue og underarm kan være mange ting og opstå af forskellige årsager. Der er også flere former for ondt i i armen, fx kan du have smerter i albuen ved at skulle løfte tungere ting. Der er stor forskel på, hvordan vi oplever smerterne, og hvor ofte vi er generet af dem. 

For mange er voldsomme smerter i albuen og underarmen dog et stort problem i hverdagen, og det kan både skyldes en skade eller ømme muskler i armen. Uanset årsagen er det vigtigt, at du får behandling af albuen, uanset om det er en tennisalbue eller golfalbue, så albuesmerterne  ikke udvikler sig. 

Hvis du fx har muskelsmerter i armen, vil kroppen kompensere for det, og med tiden vil du overanstrenge andre dele i kroppen og dermed risikere en smerter i nakke og skuldre, eller endnu flere smerter i arm og albue.

Bestil behandling af en tennisalbue eller golfalbue i dag, så du hurtigst muligt kan blive smertefri og få din frie bevægelighed tilbage. Livet er for kort til at være begrænset af smerter. Ligegyldigt om det er smerter i lænden, ryggen eller nakken, kan du være tryg ved at blive behandlet hos Ole Juuls Muskelterapi.

Har du problemer med din tennisalbue?

Store smerter i arm og albue kommer ikke af ingenting. Måske har du en overbelastet musklerne i underarmen, der gør dig øm i albue og et stykke op ad overarmen, når du belaster den. Oftest er tennisalbue et meget ømt punkt, hvor smerter generer gennem mange af hverdagens stillinger og bevægelser. 

Jeg oplever rigtig mange med voldsomme gener, både på arbejde og derhjemme. De føler sig låst i smerterne, fordi de ikke kan udføre helt almindelige ting, uden at de skal ligge ned eller må ty til smertestillende. Og sådan bør det ikke være.

Gør noget ved din tennisalbue

En tennisalbue er ikke noget at spøge med, og hvis du har gået rundt med ondt i den længe, er det tid til, at du slipper for smerterne. Hos Ole Juuls Muskelterapi kan du bestille tid til behandling af en tennisalbue med priser fra kun 250 kr.

Få bugt med dine tennisalbue i dag. Jeg lover dig, at du trækker vejret lettere, når du ikke længere har smerte i albuen.

Smerter generelt i kroppen

Hold i nakken, ondt i skulderen, tennisalbue, spændingshovedpine osv. det skyldtes alle en ubalance i kroppen, og sjovt nok, så kan tennisalbuen stamme fra skulderen, så du får spændinger i nakken, og disse smerter kan stamme fra lænden, og sådan kan jeg blive ved.

 

Få gjort noget ved dine smerter. Det er en investering i dig selv, både her og nu, men også på den lange bane. 

Du nøjes jo heller ikke med at fylde olie på bilen når du får den, og så regner med at den kan køre din tid ud, så holder den ihvertfald ikke særligt længe.

Hos Ole Juul´s muskelterapi er vi specialiseret i at lindre dine smerter så du kan komme i gang igen med de ting du gerne vil og brænder for.

Kontakt Ole Juuls Muskelterapi allerede i dag og få effektivt gjort noget ved dine smerter i albuen i dag, så du igen kan få en smertefri hverdag uden albuesmerter. Ring på 40512802 eller book en tid online på vores hjemmeside.

Book din tid allerede i dag, og forøg din livskvalitet med smertefri hverdag.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.