MUSKELTERAPI I RANDERS

MUSKELTERAPI - ET GODT ALTERNATIV TIL FYSIOTERAPI !!

Er du træt af lange behandlingsforløb hvor der alligevel ikke sker noget, andet end du skal komme tilbage uge efter uge. Så læs videre her.

Muskelterapi er en betegnelse for en masse specielle teknikker, hvor man har taget det bedste fra mange forskellige behandlingsformer og kombineret dem til en behandlingsmetode, Muskelterapi.

Jeg behandler bla. Verdensmestre, landholdsatleter og eliteidrætsatleter indenfor forskellige idrætsgrene med disse teknikker med rigtig god effekt, i min lille klinik i Randers

Vi er den eneste klinik i Randers der mestre denne speciale kombination af forskellige behandlingsteknikker, som bla. Team Danmarks egne behandlere også er uddannet i.

Er Muskelterapi det samme som Fysioterapi? 

Muskelterapi, Sportsterapi, Fysioterapi eller Kropsterapi.

Kært barn mange navne.  Men ens for alle er at det drejer sig om at behandle kroppen. Men Muskelterapi er et rigtig godt alternativ til fysioterapi, og har vist sig ofte at være meget mere effektivt.

I forhold til om Muskelterapi og Fysioterapi er det samme er det korte svar er nej, men nogle elementer går igen begge steder. 

Forskellen liger blandt andet i at, fysioterapi er meget fokuseret på øvelser og genoptræning, hvor de andre terapiformer mere koncentrer sig om behandling af problematikken for at du kan blive smertelindret eller smertefri, så du kan komme i gang med din genoptræning og øvelser.

Mange af mine klienter er tidligere klienter i fysioterapien, men har ikke været tilfreds med de resultater de har opnået der. 

Mange af dem fortæller at de føler at de bare har fået nogle øvelser, lidt laser og- eller Shockwave, og så er de blevet sendt hjem igen, med besked om at komme igen i næste uge.

Det forsøger jeg at gøre op med, da jeg tænker at det giver bedre mening i forhold til øvelser, hvis vi får dig smertelindret først, så du kan få lavet dine øvelser.  

Hermed ikke sagt at Fysioterapi ikke har sin berigtigelse, for det har den i allerhøjeste grad. Men der er også alternativer hvor man kan komme fra A til B noget hurtigere end det er tilfældet hos dem.

Jeg har specialiseret mig i skulder og lændeproblematikker og har i rigtig mange tilfælde kunnet hjælpe klienten hurtigere tilbage til en normal hverdag, end de andre behandlere de har besøgt har kunnet gøre.

Det kan du læse lidt mere om➡ her

Muskelterapi- Hvad er det?

Muskelterapi er en behandlingsform, der sigter mod at lindre smerter og ubehag i muskler og led. Muskelterapi kan anvendes tl at behandle en lang række muskelskader, kroniske smerter, overbelastninger og andre muskulære problemer. Behandlingen kan også være effektiv mod stressrelaterede spændinger og hovedpine.

Muskelterapi er en individuel tilpasset behandlingsform, der tager højde for den enkelte patiens behov og besvær. Behandlingen kan omfatte en række forskellige teknikker, herunder massage, triggerpunktsbehandling og strækøvelser mm.

En dygtig muskelterapeut vil først og fremmest foretage en grundig undersøgelse af muskulaturen og ledene, for at identificere eventuelle spændinger og ubalancer i kroppen. Herefter vil terapeuten udarbejde en individuel behandlingsplan, der tager højde for patientens behov og ønsker.

Muskelterapi kan være en effektiv behandlingsform mod en lang række muskulære problemer, og kan være med til at genskabe kroppens naturlige balance og bevægelighed. Hvis du oplever smerter eller ubehag i dine muskler og led, kan det være en god ide at overveje Muskelterapi som behandlingsform.

Problematikker jeg kan afhjælpe i klinikken er bla, lændesmerter og skuldersmerter, Carpal Tunnel Syndrom, Hælspore, Spændingshovedpine, gener efter piskesmæld, iskiassmerter, idrætsskader mm.

Behandlingerne består bla. af:

Har du problemer i bevægeapparatet, eller besvær med at nå dit mål, så kontakt Ole Juuls Muskelterapi, og lad os kigge på det sammen i min klinik i Gudenåcenteret.

Her er gratis parkering lige udenfor døren og elevator op på første sal hvor klinikken ligger. 

Kontakt mig på mobil 40512802 eller book en tid her ⬇⬇⬇

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.