Behandling af Skuldersmerter i Randers

Ondt i Skulderen- lyder det bekendt?

Hos Ole Juuls Muskelterapi er vi specialiseret i at håndtere og behandling af skuldersmerter og skulderskader i Randers, og har en meget stor succesrate i forhold til at få skulderen til at fungere igen.

Mange af vores klienter har gået ved fysioterapi og kiropraktorer i lange behandlingsforløb før de kommer til os. Du kan læse nogle af vores klienthistorier om bla. Peter der havde gået med en dårlig skulder i 20 år efter en operation, og havde prøvet alle mulige andre behandlinger hos fysser, kiropraktikere specialister i skulderskader, skulderklinikker mm. uden held. Peter fik 3 behandlinger, så fungerede skulderen igen ➡her.

Kontakt Ole Juuls Muskelterapi for at få behandlet dine skulderproblemer, skulderskade eller skuldersmerter allerede i dag, så du igen kan få et aktivt liv uden smerter og skulderproblemer. Ring på tlf. 40512802 eller book din tid online via hjemmesiden

 

Mange døjer utroligt meget med skuldersmerter, uden at de gør noget ved det, men hvis du har ondt i skulderen, er det vigtigt, at du får behandlet det. Det går ikke bare væk af sig selv, og kan på sigt udvikle sig til en frossen skulder eller det der er være. For selvom det kan føles, som om det på et tidspunkt holder op, kan du være sikker på, at skuldersmerterne kommer igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til det.

Ofte hvis du besøger en Fysioterapeut får du bare nogle øvelser du skal gå hjem og lave, og så komme igen ugen efter.

Det forsøger jeg hos Ole Juuls Muskelterapi at gøre op med, ved at finde årsagen, få dig smertelindret og derefter gi dig nogle øvelser mod skuldersmerterne, så du kan få effektiv hjælp til at fjerne dine  skuldersmerter. 

EFFEKTIV BEHANDLING AF SKULDERSMERTER I RANDERS

Jeg har gennem de seneste syv år udviklet på teknik der i mange cases har haft effekt allerede efter første behandling i modsætning til de lange forløb mine klienter tidligere har gået i ved fysser, akupunktører mm

Derudover tilbyder jeg Randers  bedste og mest effektiv massage samt akut smertelindring.

Specialiseret i skuldersmerter og skulderskader i Randers?

Få effektiv hjælp til dine skuldersmerter i Randers, med vores unikke behandlingsteknikker. Mange af vores klienter har besøgt andre behandlere der i blandt fysioterapeuter og Osteopater uden effekt, hvor vores teknik har kunnet gøre en markent ændring allerede første gang vi har behandlet på den.
 

Skuldersmerter kan være mange ting og opstå af forskellige årsager. Der er også flere former for ondt i skulderen, fx kan du have ondt i skulderen når du forsøger at løfte den op over hovedet, eller skulderen gør ondt når du sover på siden, eller du kan ha` ondt i skulderen hele tiden. Derfor er det meget vigtigt at finde ud af hurtigst muligt hvad dine skuldersmerter skyldes, så det ikke går hen og sætter sig til en frossen skulder. 

Skuldersmerter nedsætter din livskvalitet

Der er stor forskel på, hvordan vi oplever smerterne, og hvor ofte vi er generet af dem. 

For mange er voldsomme smerter i skulderen dog et stort problem i hverdagen, og det kan både skyldes en skade eller ømme muskler i skulderen. Uanset årsagen er det vigtigt, at du får behandling af skuldersmerterne, så det ikke udvikler sig. 

Hvis du fx har muskelsmerter i skulderen, vil kroppen kompensere for det, og med tiden vil du overanstrenge andre dele i kroppen og dermed risikere en ny skulderskade, eller endnu flere smerter i skulder eller nakke. ( Spændingshovedpine kan være et symptom på dårlig mobilitet i skulderen).

Bestil Skuldersmertebehandling i dag, så du hurtigst muligt kan blive smertefri og få din frie bevægelighed tilbage. Livet er for kort til at være begrænset af smerter. Ligegyldigt om det er smerter i lænden, ryggen eller nakken, kan du være tryg ved at blive behandlet hos Ole Juuls Muskelterapi.

Har du problemer med din skulder?

Store smerter i skulderen kommer ikke af ingenting. Måske har du en overbelastet skulder, der gør dig øm i skulderen, når du sover, står eller belaster den. Oftest er skulderen et meget ømt punkt, hvor smerter generer gennem mange af hverdagens stillinger og bevægelser. 

Jeg oplever rigtig mange med voldsomme gener, både på arbejde og derhjemme. De føler sig låst i smerterne, fordi de ikke kan udføre helt almindelige ting, uden at de skal ligge ned eller må ty til smertestillende. Og sådan bør det ikke være.

Skulder smerter kan være mange ting

Hvis du er i tvivl om, hvor alvorlige dine smerter er, kan du starte med at notere, hvor ondt i skulderen du har på en skala fra 1-10, du kan også notere, hvor ofte du har ondt i skulderen eller nakken. Det kan fx være med til at indikere, om dine problemer også har noget at gøre med ondt i rygmusklerne. 

Det er nemlig slet ikke usandsynligt, at ondt i skulder eller nakke stammer fra et andet sted i kroppen, da kroppen netop er én helhed, hvor hver lille muskel kan påvirke de resterende. 

Derfor er det et godt sted at starte med en grundig undersøgelse, så vi sammen kan finde frem til årsagen. 

Få behandlet dine skuldersmerter i Randers

Ondt i skulderener ikke noget at spøge med, og hvis du har gået rundt med ondt i skulderen i længe, er det tid til, at du slipper for smerterne. Hos Ole Juuls Muskelterapi kan du bestille tid til skulderbehandling med priser fra kun 375 kr.

Få bugt med dine skuldersmerter i dag. Jeg lover dig, at du trækker vejret lettere, når du ikke længere har smerter i skulderen.

Smerter generelt i kroppen

Hold i nakken, ondt i skulderen, tennisalbue, spændingshovedpine osv. det skyldtes alle en ubalance i kroppen, og sjovt nok, så kan tennisalbuen stamme fra skulderen, så du får spændinger i nakken, og disse smerter kan stamme fra lænden, og sådan kan jeg blive ved.

Få gjort noget ved dine smerter. Det er en investering i dig selv, både her og nu, men også på den lange bane. 

Du nøjes jo heller ikke med at fylde olie på bilen når du får den, og så regner med at den kan køre din tid ud, så holder den i hvert fald ikke særligt længe.

Hos Ole Juul´s Muskelterapi er jeg specialiseret i at lindre dine smerter i skulderen så du kan komme i gang igen med de ting du gerne vil og brænder for. Kontakt mig i dag på 40512802 eller book en tid online på min hjemmeside, så du igen kan få en smertefri hverdag uden skuldersmerter.

Book din tid allerede i dag, og få behandlet dine skuldersmerter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.