Migræne og spændingshovedpine

Migræne eller spændingshovedpine – lyder det bekendt?

Mange døjer utroligt meget med spændingshovedpine eller endda migræne, uden at de gør noget ved det, men hvis du har ondt i hovedet, er det vigtigt, at du får behandlet det. Det går ikke bare væk af sig selv. For selvom det kan føles, som om det på et tidspunkt holder op, kan du være sikker på, at spændingshovedpinen kommer igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til det.

Ofte hvis du besøger en Fysioterapeut får du bare nogle øvelser du skal gå hjem og lave, og så komme igen ugen efter.

Det forsøger jeg hos Ole Juuls Muskelterapi at gøre op med, ved at finde årsagen, få dig smertelindret og derefter gi dig nogle øvelser mod spændingshovedpinen, så du kan få effektiv hjælp til at fjerne din hovedpine. 

Jeg har gennem de seneste 7 år udviklet på teknikker fra min uddannelse og haft særligt fokus på at smertelindre og behandle skader. Også for dig, der har ondt i hovedet på grund af spændinger eller migræne. 

Derudover tilbyder jeg Rander´s  bedste og mest effektiv massage samt akut smertelindring.

Akut hovedpine

Hovedpine kan være mange ting og opstå af forskellige årsager. Der er også flere former for hovedpine, fx kan du have foran midt på hovedet, ondt i siden af hovedet. Der er stor forskel på, hvordan vi oplever smerterne, og hvor ofte vi er generet af dem. 

For mange er voldsomme smerter i hovedet dog et stort problem i hverdagen, og det kan både skyldes en skade eller ømme muskler i ryggen. Uanset årsagen er det vigtigt, at du får behandling af spændingshovedpine, så det ikke udvikler sig. 

Hvis du fx har muskelsmerter i ryggen, vil kroppen kompensere for det, og med tiden vil du overanstrenge andre dele i kroppen og dermed risikere en spændingshovedpine eller et migræneanfald.

Bestil behandling til din hovedpine i dag, så du hurtigst muligt kan blive smertefri og få din hverdag tilbage. Livet er for kort til at være begrænset af smerter. Ligegyldigt om det er smerter i lænden, ryggen eller nakken, kan du være tryg ved at blive behandlet hos Ole Juuls Muskelterapi.

Hovepine kan være mange ting

Hvis du er i tvivl om, hvor alvorlige dine smerter er, kan du starte med at notere, hvor ondt i hovedet du har på en skala fra 1-10, du kan også notere, hvor ofte du har ondt i hovedet. Det kan fx være med til at indikere, om dine problemer også har noget at gøre med ondt i rygmuskler. 

Det er nemlig slet ikke usandsynligt, at spændingshovedpine stammer fra et andet sted i kroppen, da kroppen netop er én helhed, hvor hver lille muskel kan påvirke de resterende. 

Derfor er det et godt sted at starte med en grundig undersøgelse, så vi sammen kan finde frem til årsagen. Herefter kan jeg trække på mine erfaringer med både dybdegående fysiurgisk massagesportsmassage, wellness og bindevævsmassage.

Gør noget ved din spændingshovedpine eller migræne

Spændingshovedpine er ikke noget at spøge med, og hvis du har gået rundt med ondt i hovedet længe, er det tid til, at du slipper for smerterne. Hos Ole Juuls Muskelterapi kan du bestille tid til behandling af spændingshovedpine til priser fra kun 375 kr. .

Få bugt med din spændingshovedpine i dag. Jeg lover dig, at du trækker vejret lettere, når du ikke længere har smerte hovedet.

Akutte smerter generelt i kroppen

Hold i nakken, ondt i skulderen, tennisalbue, spændingshovedpine osv. det skyldtes alle en ubalance i kroppen, og sjovt nok, så kan tennisalbuen stamme fra skulderen, så du får spændinger i nakken, og disse smerter kan stamme fra lænden, og sådan kan jeg blive ved.

Få gjort noget ved dine smerter. Det er en investering i dig selv, både her og nu, men også på den lange bane. 

Du nøjes jo heller ikke med at fylde olie på bilen når du får den, og så regner med at den kan køre din tid ud, så holder den i hvertfald ikke særligt længe.

Hos Ole Juul´s Muskelterapi er vi specialiseret i at lindre dine smerter så du kan komme i gang igen med de ting du gerne vil og brænder for.

Book din tid allerede i dag, og forøg din livskvalitet med en smertefri hverdag.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.