OM MIG

OM MIG - HVEM ER OLE JUUL

Mit navn er Ole Juul, og jeg er indehaver og behandler hos Ole Juul´s Muskelterapi, som ligger i Gudenåcentret i Randers C.

Jeg har specialiseret mig i bindevævsbehandling og akut smertebehandling, og  har i dag klienter der kommer i klinikken fra det meste af Danmark med problematikker der er blevet opgivet af andre behandlere.

Jeg behandler i dag flere af Danmarks topatleter, heriblandt Verdensmestre og landsholdsatleter samt, motionister, mennesker med hårdt fysisk arbejde samt hverdagsskavanker og problematikker der kan opstå i forbindelse med f.eks kontorarbejde, dårlige arbejdsstillinger mm. Så jeg kan nok også godt behandle dig.

Min vision er kort og godt at gøre op med status Q om lange behandlings- og genoptræningsforløb, da min erfaring siger at det i mange tilfælde kan ændres på hurtigere. 

Enkelt og simpelt behandlingsforløb – det er det der kendetegner mine behandlinger.

MUSKELTERAPI I RANDERS

Muskelterapi er baseret på min uddannelse som eksamineret Sport´s- og Fysiurgisk massør, Sport´s- og Kropsterapeut samt efteruddannelse hos en af Danmarks dygtigste special fysioterapeuter og en Amerikansk kiropraktiker med en PhD. i Idrætsskader. 

Jeg anvender en række teknikker til behandling herunder  mobilisering, Graston Technique, Cupping terapi og akupunktur, samt andre meget effektive teknikker, som bla. også bruges af Team Danmark behandlere.

Jeg ser hele kroppen som en helhed, og smerter i muskler eller led kan stamme et helt andet sted fra kroppen end man først antager. Så vi starter altid behandlingen med en lille snak og en undersøgelse af kroppen første gang du kommer til klinikken.

Hos Ole Juul´s Muskelterapi går jeg ikke på kompromis med kvaliteten af mine behandlinger af mine klienter. Jeg har et bredt samarbejder med andre fagpersoner med specialer i kropsbehandlinger, herunder Fysioterapeuter, Kiropraktikere, Personlig trænere og Kostvejledere.

MINE KLIENTER

Mange af mine klienter har gået hos andre behandlere i det autoriserede sundhedsvæsen bla. fysioterapi`en, ofte i meget lange behandlingsforløb uden at ha` oplevet større eller i nogen tilfælde ingen effekt. Det kan du læse lidt mere om her.

MIN BAGGRUND FOR AT STARTE OLE JUULS MUSKELTERAPI

Jeg åbnede Sportsmassøren i Randers i 2017, og ændrede navn til Ole Juul´s Muskelterapi i 2022.

Tanken bag Ole Juuls Muskelterapi var egentlig at starte en sport og idrætsklinik, da jeg selv har dyrket idræt på højt plan, og mærket på egen krop hvor hårdt det kan slide på den. Men det har udviklet sig til at i dag er klinikken kendt for at her kan man “noget” de andre ikke kan. Så fra at kun være en idrætsklinik for atleter, kommer der i dag klienter fra hele Danmark der har været igennem det etablerede sundhedssystem uden der har været den store effekt.

AKTIV IDRÆTSUDØVER

Jeg har i mange år selv været en meget aktiv idrætsudøver og budt kroppen uanede mængder af belastning, uden at tænke over konsekvensen af det. Med den viden jeg sidder med i dag, kunne resultaterne nok ha` set lidt anderledes ude til trods for et par danske mesterskaber og en invitation til VM i Benchpress.

Jeg oplevede alt for ofte at rende ind i skader, og ende hos en fysioterapeut, der alligevel ikke rigtig kunne hjælpe mig. 

MIN EGEN HISTORIE FRA FYSIOTERAPIEN

Det der slog hovedet på sømmet blev da jeg havde fået en voldsom skade i min skulder og endte ved en fysioterapeut der påstod at jeg bare skulle lave nogle øvelser, så skulle jeg nok blive fitt igen. Problemet var bare at jeg ikke kunne udføre de øvelser, men det ville fysioterapeuten ikke høre på. 

Fysioterapeuten sagde at det var fordi jeg var for slap i min ryg jeg havde fået skaden, tiltrods for at jeg lige havde været med til at sætte EM rekord i en disiplin …… Hmmmm, og det fik mig til at tænke at det måtte kunne gøres bedre.

Jeg kontaktede min læge og bad om at blive scannet, hvilket jeg blev, og resultatet var at jeg havde rykket nogle styremuskler i skulderen delvis af, så lægerne kunne godt forstå at jeg havde ondt. Hvis jeg ikke selv havde bedt om en scanning kunne jer i dag ha` stået med skulder og arm jeg ikke kunne bruge. Så min lid til fysioterapien i dag kan ligge på et meget lille sted.

Jeg blev indstillet til operation, og i dag køre det bare som det skal. 

Man må godt være lidt kritisk

Havde jeg valgt at lytte til fysioterapeuten var det eneste jeg havde fået ud af det, ud over at bruge en masse penge hos dem, været at jeg skulle stoppe med at træne, da deres behandling ikke ville kunne ha` løst min problematik.

Det satte nogle tanker i gang hos mig, da jeg mente at der var der plads til forbedring. Så i dag er jeg endt op hvor jeg er, og behandler eliteatleter, motionister, håndværkeren, kontormussen mm.

Når du kommer ind til mig tager vi en snak om hvad der er dine udfordringer, og alt efter hvad du fortæller tager vi udgangspunkt i dette. Det kan også være at jeg fortæller dig allerede der, at jeg ikke kan hjælpe dig.

Men hvis dette skulle vise sig at være tilfældet vil jeg være behjælpelig med at guide dig videre i systemet, så du kan få den hjælp der skal til, før du kan få en normal hverdag igen.

Så hos mig vil du ikke opleve at du skal komme flere gange før jeg evt. fortæller dig at jeg ikke kan hjælpe dig, lige som du kan risikere andre behandlere gør.

Hos mig får du nemlig klar besked, og behandlinger der virker.

MINE BEHANDLINGER

Jeg kan tilbyde dig behandlinger hvor du meget ofte vil mærke en markant bedring med det samme, uanset om det drejer sig om iskiassmerter – kæbespændinger – ryg, skulder og nakkeproblemer, knæproblemer mm. og jeg har meget ofte stor succes med klienter der har prøvet ALT, uden mærkbar effekt. 

Jeg oplever at få flere og flere klienter der har gået hos f.eks. fysioterapeuter i lange forløb uden den store effekt, og der har jeg i mange tilfælde kunne gøre en forskel på, allerede efter første gang de  besøger klinikken.

Så er du i den situation at du har ondt og har prøvet ALT, vil jeg anbefale dig at prøve at tager kontakt til mig, for jeg kan med sandsynlighed hjælpe dig videre, lige som jeg har hjulpet rigtig mange andre klienter til at få en normal hverdag igen.

Derudover er jeg også uddannet NLP Coach, Sportscoach og Kognetiv mentor. Så hvis du har en stresset hverdag, eller er så uheldig at være stressramt, kan jeg tilbyde dig hjælp til dette igennem samtaleterapi kombineret med kropsterapi, der har en afslappende effekt på krop og sind.

 Min erfaring er DIN garanti for kvalitet, og jeg kan og vil hjælpe dig.

Massage Randers. Ole Juul indehaver af Ole Juuls Muskelterapi i Randers, tidliger Sportsmassøren i Randers
Massør og kropsterapeut Ole Juul
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.