Kontakt

Kontakt informationer

– Betaling kun Mobilpay.
– Husk et lagen og et håndklæde.
– Engangslagen kan købes i klinikken til 30 kr.

Massage i Randers

Er du en af mange der går og døjer med muskelspændinger i nakken eller lænden. Har du ofte spændingshovedpine, kæbespændinger eller rygsmerter. Så book en tid hos Ole Juul´s Muskelterapi i Randers. Her får du effektive massage samt behandlinger i kombinationer, som vi er den eneste i massageklinik i Randers der kan tilbyde dig i kraft af vores høje faglighed og uddannelsesniveau.

Vi har specialiseret os i idrætsskader, lændeproblematikker, nakke og skulder problematikker og har en meget høj succesrate indenfor de problematikker. Derudover er der selvfølgelig mange andre problematikker vi beskæftiger os dagligt med i klinikken så som tennisalbue, musearm, løberknæ mm.

Alle vores behandlinger er individuelle og vores massør tager udgangspunkt i de problematikker du må have. 

Vi tilbyder ikke wellness massage hos os, da vi har valgt at fokusere på massage og behandlinger der er funktionelle og effektive. Vi behandler til dagligt alle typer klienter og det være sig lige fra verdensmestre og landsholdsatleter til håndværkeren og kontordamen, der har gener efter deres arbejde.

Ud over professionel massage hvor vi har fokus på dine muskler og led, tilbyder vi også som den eneste klinik i Østjylland nogle specieller behandlingsteknikker hvor der i mange tilfælde er smertelindring i løbet af få minutter.

Hvis du skal ha fokuseret behandlinger der meget ofte har stor effekt med det samme skal du vælge Ole Juul´s Muskelterapi. Vi er den klinik i Randers der har den største og bredeste erfaring indenfor idrætsverdenen.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.