Sportsmassage i Randers

SPORTSMASSAGE I RANDERS

IDRÆTSSKADE ELLER FORBYGGENDE BEHANDLING

Sportsmassøren Randers Randers massage og sportsklinik, som klinikken oprindelig hed, eller Ole Juuls Muskelterapi som klinikken hedder nu, har indgået flere sponsoraftaler med nogle af Danmarks bedste eliteatleter, som har oplevet at jeg kan noget, andre ikke kan. 

Som Sportsmassør og Sportsterapeut har jeg behandlet flere Verdensmestre, landsholdsatleter, Danske mestre igennem tiden, og har en stor viden og erfaring i hvad der skal til for at en elitesportsudøver kan præstere bedst muligt.

Jeg er ud over at være uddannet i mange af de teknikker Team Danmarks behandlere er uddannet i, også uddannet sportscoach.

Så  udover at holde dig kørende fysisk, kan jeg også hjælpe dig mentalt, samt tilrettelægge programmer for hvornår du skal toppe til diverse konkurrencer. Så jeg kan tilbyde dig hele pakken.

Så skal du ha` sportsmassage Randers, eller har du en idrætsskade du skal ha kigget på, så book en tid her

Doris Byriel
Doris Byriel
2023-03-11
anbefaler
Kan helt klar anbefales👍🏻👍🏻👍🏻 Har levet med en ond golf albue i lidt over tre år, har været så mange gang ved reumatolog fået lagt binyrebarkhormon, 1 gang botox ind uden gode resultat, hvorefter reumatologen har givet op, bare efter 1 behandling har Ole fjernet mange af mine smerter, givet mig bevægeligheden tilbage. Jeg er så tilfreds og taknemlig.🙏🏻🥰
Anne Høygaard
Anne Høygaard
2023-02-23
anbefaler
Har døjet med skulder og nakke, så meget, at jeg var svimmel dagligt. Har prøvet akupunktur og massage i over 1 år, uden mærkbar virkning, andet end et par dage. Læste om Ole her på Facebook, og har aldrig fortrudt at jeg besøgte han!! Mere behageligt og hammerende dygtig mand, skal man lede længe efter. Jeg fortalte min historik, derefter konkluderede Ole at min smerte kom fra min iskiasnerve og ikke min nakke, og han var ikke engang gået i gang med behandling endnu! Han fik ret, og har ikke døjet med min nakke/svimmelhed siden første besøg! 5 STORE stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for dig Ole, jeg har fået min livskvalitet og glæde tilbage igen!👏❤️
Henrik Høeg Kirk
Henrik Høeg Kirk
2023-01-04
anbefaler
Simpelthen super dygtig. Fikset en min skulder indenfor 1min, og fik derefter løsnet godt op i resten af kroppen. Kan helt klart anbefale Ole
Poul Kempel Christensen
Poul Kempel Christensen
2022-12-30
anbefaler
Jeg kan klart anbefale Ole Juuls Muskelterapi. Ole er en dygtig og professionel behandler. Kom til Ole pga periodiske smerter i højre øre. Smerterne føltes som en der stak en “gaffel” ind i øret og drejede rundt. Ole behandlede nakke og hals. Allerede efter første behandling var smerterne reduceret til et minimum, som var tålelige. Derudover har han også hjulpet mig med smerter i ryg og lænd ved hjælp af behandling og hjemmeøvelser 👍😃
Birgit Pedersen
Birgit Pedersen
2022-11-22
anbefaler
Jeg har haft en ret alvorlig overbelastning i mit knæ, hvor jeg har en hel knæprotese. Under mit forløb i Ole Juuls Muskeltetapi har jeg fået en yderst relevant og professionel behandling. Dette uanset om jeg har haft smerter i knæ, ryg eller svangsene og hæl. Efter behandling hos Ole er jeg altid gået derfra med lettere ben og uden smerter. Jeg kan kun anbefale behandling i Ole Juuls Muskeltetapi.👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Mille Engman Sørensen
Mille Engman Sørensen
2022-10-19
anbefaler
De bedste anbefalinger herfra. Jeg havde min første behandling idag og jeg oplevede med det samme, en forbedring af min skade. Ole er meget professionel, han ved hvad han taler om og han er ærlig 😊
Michael Hammer Christiansen
Michael Hammer Christiansen
2022-07-27
anbefaler
Så kompetent en mand skal man lede længe efter, mine smerter væk efter første behandling 🙏🏼
Stina Thygesen
Stina Thygesen
2022-07-13
anbefaler
Ole er bare dygtig! Når man er opgivet af alle andre og man mærker en markant forbedring i flere uger efter et besøg hos Ole, øger det troen på at noget kan lykkes og forbedres. Oven i er han en vældig rar mand der lytter. De bedste anbefalinger herfra.
Pernille Almskou Therkildsen
Pernille Almskou Therkildsen
2022-04-25
anbefaler
Ole er bare fantastisk 🤩 har for første gang selv været til behandling hos Ole idag. Det var så dejligt at få svar og viden omkring smerte i mine ben. 👍 vil helt klart anbefalede Ole til alle der kunne have brug for det. I vores virksomhed bruger vores medarbejder også Ole engang i mellem, med så gode resultater💪 den bedste anbefaling her fra..
Sportsmassøren i Randers - Sportsmassage i Randers
P

SPORTSMASSØREN I RANDERS

Her er det Verdensmesteren i HYROX OCR løb Pierre Axelsen der er på briksen. De sidste 3 år har Ole Juuls Muskelterapi haft en sponsoraftale med Pierre Axelsen der går ud på at holde hans krop klar til div. stævner og konkurrencer. Jeg har behandlet flere verdensmestre og landsholdsatleter gennem min tid som Sportsmassør i Randers, Så mon ikke også jeg kan behandle dig😉

Her kan du læse lidt fakta om Sportsmassage og idrætsskadesbehandling hos Sportsmassøren

Hvad er sportsmassage

Sportsmassage er en type massage, der primært fokuserer på at lindre muskelspændinger og smerter, som opstår som følge af sportsaktivitet eller fysisk træning. Sportsmassage kan øge blodgennemstrømningen og hjælpe med at reducere inflamation i muskler og led, hvilket kan forbedre restitution og præstation.

Sportsmassage kan også hjælpe med at forhindre skader og forbedre fleksibiliteten og bevægeligheden i musklerne. Massage kan udføres både før og efter træning eller konkurrence, og kan tilpasses den enkelte persons behov og problematikker.

Sportsmassage kan udføres af en uddannet sportsmassør og kan omfatte en række forskellige teknikker, herunder strækning, massage, kompression og triggerpunktterapi. Det kan også kombineres med andre behandlingsformer, såsom kold- eller varmebehandling.

Sportsmassage er blevet populært blandt atleter og sportsudøvere, men kan være en effektiv behandling for alle, der træner eller har muskelspændinger og smerter. Det kan bidrage til at forbedre kroppens sundhed og velvære og reducere risikoen for skader.

Er sportsmassage det samme som fysiurgisk massage

Sportsmassage og fysiurgisk massage er begge former for massage, der kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og smerter i kroppen. Men der er nogle forskelle mellem de to typer massage.

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, der fokusere på at løsne op for spændinger og ømhed i muskler og bindevæv ved at massere og manipulere musklerne på en måde, der øger blodgennemstrømningen og lindre smerter. Fysiurgisk massage kan bruges til at behandle en række forskellige problemer, herunder kroniske smerter, sportsrelaterede skader, hovedpine og stressrelaterede problemer.

Sportsmassage fokusere primært på at lindre muskelspændinger og smerter, som opstår som følge af sportsaktivitet eller fysiurgisk træning. Sportsmassage kan øge blodgennemstrømningen og hjælpe med at reducere inflamation i muskler og led, hvilket kan forbedre restitution og præstation. Sportsmassage kan også hjælpe med at forhindre skader og forbedre fleksibiliteten og bevægeligheden i musklerne.

Selv om der er nogle forskelle mellem sportsmassage og fysiurgisk massage, kan begge typer massage være effektive til at lindre smerter og spændinger i kroppen. Det er vigtigt at vælge den type massage der passer bedst til ens behov og problemområder, og konsultere en uddannet massør eller muskelterapeut, der kan hjælpe med at tilpasse massagen til ens individuelle behov.

Hvad er en sportsmassør

En sportsmassør er en massør som er specialiseret i at behandle idrætsudøvere og personer som dyrker fysisk aktivitet. Sportsmassage er en dyb og intens massageteknik som fokuserer på at lindre smerter spændinger i muskler og led som er udsat for belastning og overbelastning.

Sportsmassøren bruger en masse teknikker som tryk, stræk, dekompression og massage mm. for at øge bevægeligheden, reducere muskelspændinger og forbygge skader. Sportsmassage kan også bidrage til at reducere restitutionstiden efter træning og aktivitet. En sportsmassør kan også gi råd om øvelser og livsstilsændringer som kan bidrage til at forebygge og undgå skader i kroppen

Sportsmassage hos Sportsmassøren i Randers

Som uddannet Sportsmassør og Sportsterapeut ved jeg lige hvad der er behov for når du lander på briksen. Det er forskellen på når du besøger en uddannet sportsmassør i forhold til en fysiurgisk massør, da man som sportsmassør får en hel anden indsigt i hvad der skal til for at holde kroppen kørende så du får maksimum udbytte af din træning.

Så derfor vil jeg anbefale dig at besøge mig hvis hvis du er seriøs med din sport og din krop, og vil ha´ Sportsmassage i Randers.

Sportsmassage Randers

Har du problemer med ømhed, smerter eller stivhed i kroppen efter hårdt fysisk arbejde eller sportsaktivitet. Så kan det skyldes at du har svært ved at restituere. Så vil sportsmassage hos Sportsmassøren – Ole Juul´s Muskelterapi i Randers være et perfekt valg. 

Derudover kan jeg også hjælpe dig med at få bedre styr på din restitution, så du kan komme til at præstere bedre.

Jeg er nok den sportsmassør i Randers, der har den bredeste, erfaring samt uddannelse af sportsmassører i Randers, og har, og har haft flere Verdensmestre, landholdsatleter, Team Danmark støttede eliteatleter på brikser i klinikken. 

Så her er du i de bedste hænder du kan komme i Randers når du booker en tid til sportsmassage eller skadesbehandling hos mig.

Det der sker i musklerne når du er aktiv.

Under enhver form for fysisk aktivitet eller sportsudøvelse sker der en fysiologisk nedbrydning af vævet. Der sker mikroskopiske overrivninger af muskel og senevæv, og der vil samtidig ske en uhensigtsmæssig ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer i muskulaturen. 

Effekten af sportsmassage er bla. at der sættes turbo på restitutionsprocessen, så du bliver hurtigere klar igen til aktivitet.

Hvad er Sportsmassage?

Sportsmassage blev brugt helt tilbage til det gamle Grækenland og Rom hvor datidens atleter modtog det i forbindelse med idrætsbegivenheder.

Faktisk ordinerede en berømte romerske læge Galen, massage til atleter før og efter træning, for at forhindre skader og lindre smerter.

Sportsmassage som vi kender det i dag, kan dokumenteres tilbage til i de olympiske lege i 1924, hvor den finlandske løber Paavo Nurmi vandt fem guldmedaljer i de olympiske løbekonkurrencer. 

Han angav årsagen til sin succes, de massagebehandlinger han modtog fra sin sportsmassør.

Kan sportsmassage hjælpe mig selv om jeg ikke dyrker sport? 

Ja, det kan det allerhøjeste grad, specielt hvis den bliver kombineret med andre effektive teknikke som jeg bla. er uddannet i at bruge. Men det er vigtigt at skelne mellem hvornår og hvilken form for Sportsmassage du har behov for, og der gælder det om at vælge en Sportmassør der ved hvad han gør, og er uddannet indenfor sportsbehandling.

Her kan du læse lidt om de forskellige grene der er tale om i forhold til Sportsmassage⬇⬇⬇ 

Der er tre typiske anvendelse af sportsmassage:

  1. Før en konkurrence eller kamp: Her gives en stimulerende massage som ofte er hutigere og mere overfladisk, op til 24 timer eller blot et par timer før aktiviteten. Formålet med det er at vække nervesystemet og ”varme” musklerne op.
  2.  Efter konkurrence eller kamp: Her anvendes typisk en mere afslappende og rolige massageteknik kombineret med udstrækning. Dette kan ske lige efter, eller i timerne efter en kamp, og hjælper atleten med at slappe af i muskler og sind af.
  3. Vedligeholdelse: Det er her massagen skal gives når atleten er off season og ikke er så aktiv. Her målretter man massagen mod de problemområder og muskler der er mest belastet inden for den specifikke sport. Massagen her bliver brugt forebyggende, og er et meget vigtigt supplement i forhold til restitution.

Er Sportsmassage det samme som Fysiurgisk massage?

Det meget korte svar er nej, men Sportsmassage er i høj grad i familie med Fysiurgisk massage, men i Sportsmassage bruges andre greb og teknikker som f.eks. Tapoment og Vibration, ledrotationer og udstrækninger i langt højere grad end ved Fysiurgisk massage, og det er noget af det der adskiller sportsmassage fra den fysiurgiske massage. Disse teknikker bliver du ikke uddannet i som fysiurgisk massør.

Så ja, der er altså en forholdsvis stor forskel på sportsmassage og fysiurgisk massage.

Derudover brugers der også Graston Technique, Cupping, Dryneedling, Kinesiotape, Laser terapi, Myofacial release mm. i forbindelse med sportsmassage.

Hvem er Sportsmassage godt for? – Sportsmassage er godt for alle.

Alle kan med fordel modtage Sportsmassage, da det ofte er mere effektivt end traditionel massage, i kraft af alle de forskellige teknikker der bliver brugt i behandlingen. Jeg oplever ofte at når mine klienter først har prøvet en sportsbehandling, vil de efterfølgende ikke bare nøjes med en gang fysiurgisk massage, som jeg også bruger dagligt i klinikken. Sportsmassagen ER bare en mere effektiv form for massage.

Det vil sige at du i mange tilfælde hurtigere bliver klar igen, end du ellers vil blive ved traditionel massage, da sportsmassagen er en dybdegående massage form med mange forskellige teknikker inde over. 

Så skal du ha` sportsmassage Randers, skal du ha` det hos Sportsmassøren Randers.

Uddannet Sportsterapeut og Sportsmassør Randers.

Jeg er udover at være uddannet fysiurgisk massør, også uddannet Sportsmassør på en af Danmarks største udbydere af Sportsmassage og idrætsskadebehandling. Derudover underviser jeg også sportsterapeuter og sportsmassører i de teknikker der bruges på klinikken, så der er andre der kan få glæde af min viden. Så jeg er klædt på til at behandle alle lige fra motionisten til eliteatleter og de problematikker de må døje med. 

Hos Ole Juul´s Muskelterapi  bruges der flere kombinationer af massage og behandlingsteknikker, alt efter hvilken problematikker og ønsker du har til besøget. 

En af grundene til at jeg lave de resultater jeg laver med mine klienter, er at der kombineres flere forskellige behandlingsteknikker i samme behandling. 

Sådan foregår en sportsmassage eller en behandling af en idrætsskade hos Ole Juul´s Muskelterapi/Sportsmassøren i Randers

Første gang du besøger min klinik i Randers tager vi en snak om hvad dine ønsker er, hvad du forventer hvad jeg kan hjælpe dig med og ikke mindst, hvad kan du selv bidrage med.

Mine skadesbehandlinger har ofte vist sig at ha` større effekt en fysioterapi behandlinger har, og i dag er over 50% af mine klienter, klienter der før er kommet i fysioterapien. Mit fokus er at få dig smertelindret, så kan vi snakke øvelser bagefter.

Du kan læse et udpluk af mine referencer  ➡ her

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.