Sportsmassage i Randers

SPORTSMASSAGE I RANDERS

SKADESBEHANDLING ELLER FORBYGGENDE BEHANDLING

Sportsmassøren Randers som klinikken oprindelig hed, eller Ole Juuls Muskelterapi har indgået flere sponsoraftaler med nogle af Danmarks bedste eliteatleter, som har oplevet at vi kan noget, andre ikke kan. 

Som Sportsmassør og Sportsterapeut har jeg behandlet flere Verdensmestre, landsholdsatleter, Danske mestre igennem tiden, og har en stor viden og erfaring i hvad der skal til for at en elitesportsudøver kan præstere bedst muligt.

Jeg er ud over at være uddannet i mange af de teknikker Team Danmarks behandlere er uddannet i, også uddannet sportscoach.

Så  udover at holde dig kørende fysisk, kan jeg også hjælpe dig mentalt, samt tilrettelægge programmer for hvornår du skal toppe til diverse konkurrencer. Så jeg kan tilbyde dig hele pakken.

Så skal du ha` sportsmassage Randers, så book en tid her

Sportsmassøren i Randers - Sportsmassage i Randers

SPORTSMASSØREN I RANDERS

Her er DET Verdensmesteren i HYROX OCR løb Pierre Axelsen der er på briksen.

Jeg har behandlet flere verdensmestre og landsholdsatleter gennem min tid som Sportsmassør i Randers, Så mon ikke også jeg kan behandle dig😉

Her kan du læse lidt fakta om Sportsmassage hos Sportsmassøren

Sportsmassage hos Sportsmassøren i Randers

Som uddannet Sportsmassør og Sportsterapeut ved jeg lige hvad der er behov for når du lander på briksen. Det er forskellen på når du besøger en uddannet sportsmassør i forhold til en fysiurgisk massør, da man som sportsmassør får en hel anden indsigt i hvad der skal til for at holde kroppen kørende så du får maksimum udbytte af din træning.

Så derfor vil jeg anbefale dig at besøge mig hvis du er seriøs med din sport og din krop.

Sportsmassage Randers

Har du problemer med ømhed, smerter eller stivhed i kroppen efter hårdt fysisk arbejde eller sportsaktivitet. Så kan det skyldes at du har svært ved at restituere. Så vil sportsmassage hos Sportsmassøren – Ole Juul´s Muskelterapi i Randers være et perfekt valg. 

Derudover kan jeg også hjælpe dig med at få bedre styr på din restitution, så du kan komme til at præstere bedre.

Jeg er nok den sportsmassør i Randers, der har den bredeste, erfaring samt uddannelse af sportsmassører i Randers, og har, og har haft flere Verdensmestre, landholdsatleter, Team Danmark støttede eliteatleter på brikser i klinikken. 

Så her er du i de bedste hænder du kan komme i Randers når du booker en tid til sportsmassage eller skadesbehandling hos mig.

Det der sker i musklerne når du er aktiv.

Under enhver form for fysisk aktivitet eller sportsudøvelse sker der en fysiologisk nedbrydning af vævet. Der sker mikroskopiske overrivninger af muskel og senevæv, og der vil samtidig ske en uhensigtsmæssig ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer i muskulaturen. 

Effekten af sportsmassage er bla. at der sættes turbo på restitutionsprocessen, så du bliver hurtigere klar igen til aktivitet.

Hvad er Sportsmassage?

Sportsmassage blev brugt helt tilbage til det gamle Grækenland og Rom hvor datidens atleter modtog det i forbindelse med idrætsbegivenheder.

Faktisk ordinerede en berømte romerske læge Galen, massage til atleter før og efter træning, for at forhindre skader og lindre smerter.

Sportsmassage som vi kender det i dag, kan dokumenteres tilbage til i de olympiske lege i 1924, hvor den finlandske løber Paavo Nurmi vandt fem guldmedaljer i de olympiske løbekonkurrencer. 

Han angav årsagen til sin succes, de massagebehandlinger han modtog fra sin sportsmassør.

Kan sportsmassage hjælpe mig selv om jeg ikke dyrker sport? 

Ja, det kan det allerhøjeste grad, specielt hvis den bliver kombineret med andre effektive teknikke som jeg bla. er uddannet i at bruge. Men det er vigtigt at skelne mellem hvornår og hvilken form for Sportsmassage du har behov for, og der gælder det om at vælge en Sportmassør der ved hvad han gør, og er uddannet indenfor sportsbehandling.

Her kan du læse lidt om de forskellige grene der er tale om i forhold til Sportsmassage⬇⬇⬇ 

Der er tre typiske anvendelse af sportsmassage:

  1. Før en konkurrence eller kamp: Her gives en stimulerende massage som ofte er hutigere og mere overfladisk, op til 24 timer eller blot et par timer før aktiviteten. Formålet med det er at vække nervesystemet og ”varme” musklerne op.
  2.  Efter konkurrence eller kamp: Her anvendes typisk en mere afslappende og rolige massageteknik kombineret med udstrækning. Dette kan ske lige efter, eller i timerne efter en kamp, og hjælper atleten med at slappe af i muskler og sind af.
  3. Vedligeholdelse: Det er her massagen skal gives når atleten er off season og ikke er så aktiv. Her målretter man massagen mod de problemområder og muskler der er mest belastet inden for den specifikke sport. Massagen her bliver brugt forebyggende, og er et meget vigtigt supplement i forhold til restitution.

Er Sportsmassage det samme som Fysiurgisk massage?

Det meget korte svar er nej, men Sportsmassage er i høj grad i familie med Fysiurgisk massage, men i Sportsmassage bruges andre greb og teknikker som f.eks. Tapoment og Vibration, ledrotationer og udstrækninger i langt højere grad end ved Fysiurgisk massage, og det er noget af det der adskiller sportsmassage fra den fysiurgiske massage. Disse teknikker bliver du ikke uddannet i som fysiurgisk massør.

Så ja, der er altså en forholdsvis stor forskel på sportsmassage og fysiurgisk massage.

Derudover brugers der også Graston Technique, Cupping, Dryneedling, Kinesiotape, Laser terapi, Myofacial release mm. i forbindelse med sportsmassage.

Hvem er Sportsmassage godt for? – Sportsmassage er godt for alle.

Alle kan med fordel modtage Sportsmassage, da det ofte er mere effektivt end traditionel massage, i kraft af alle de forskellige teknikker der bliver brugt i behandlingen. Jeg oplever ofte at når mine klienter først har prøvet en sportsbehandling, vil de efterfølgende ikke bare nøjes med en gang fysiurgisk massage, som jeg også bruger dagligt i klinikken. Sportsmassagen ER bare en mere effektiv form for massage.

Det vil sige at du i mange tilfælde hurtigere bliver klar igen, end du ellers vil blive ved traditionel massage, da sportsmassagen er en dybdegående massage form med mange forskellige teknikker inde over. 

Så skal du ha`sportsmassage Randers, skal du ha`det hos Sportsmassøren Randers.

Uddannet Sportsmassør Randers.

Jeg er udover at være uddannet fysiurgisk massør, også uddannet Sportsmassør på en af Danmarks største udbydere af Sportsmassage og idrætsskadebehandling. Derudover underviser jeg også sportsterapeuter og sportsmassører i de teknikker der bruges på klinikken, så der er andre der kan få glæde af min viden. Så jeg er klædt på til at behandle alle lige fra motionisten til eliteatleter og de problematikker de må døje med. 

Hos Ole Juul´s Muskelterapi  bruges der flere kombinationer af massage og behandlingsteknikker, alt efter hvilken problematikker og ønsker du har til besøget. 

En af grundene til at jeg lave de resultater jeg laver med mine klienter, er at der kombineres flere forskellige behandlingsteknikker i samme behandling. 

Sådan foregår en sportsmassage behandling hos Ole Juul´s Muskelterapi/Sportsmassøren i Randers

Første gang du besøger min klinik i Randers tager vi en snak om hvad dine ønsker er, hvad du forventer hvad jeg kan hjælpe dig med og ikke mindst, hvad kan du selv bidrage med.

Mine skadesbehandlinger har ofte vist sig at ha` større effekt en fysioterapi behandlinger har, og i dag er over 50% af mine klienter, klienter der før er kommet i fysioterapien. Mit fokus er at få dig smertelindret, så kan vi snakke øvelser bagefter.

Du kan læse et udpluk af mine referencer ved at følge linket her. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.