Sportsmassage i Randers

SPORTSMASSAGE I RANDERS

SPORTSMASSAGE HOS SPORTSMASSØREN I RANDERS

Sportsmassage i Randers, hos Sportsmassøren i Randers. Her er du i professionelle hænder.

Sportsmassage i Randers og behandling af sportsskader skal man ha` hos en uddannet Sportsmassør og Sportsterapeut der selv har trænet med eliteten, og ved hvad det går ud på at være atlet og samtidig ved, hvilke konsekvenser det kan få hvis man ikke passer på sin krop.

Alle kan kalde sig sportsmassør, men der er bare ikke mange der rent faktisk er uddannet sportsmassør i Randers, men det er jeg.

SPORTSMASSAGE HOS SPORTSMASSØREN I RANDERS

Jeg behandler i forvejen atleter fra flere danske ungdomslandshold, samt atleter fra det danske OCR landshold, og har haft flere Verdensmestre på briksen, der i blandt sidste års Verdensmester i OCR løb, samt mange flere danske elite og top atleter, så mon ikke også jeg kan behandle dig.

Mit navn er Ole Juul, også kaldt Sportsmassøren i Randers. Jeg er uddannet Sportsmassør og Sportsterapeut, og jeg ved hvad der skal til for at du kommer til at performe bedre indenfor din sportsgren.

Sportsmassage-randers.jpg

SPORTSMASSØREN I RANDERS

Her er det landsholdsatlet og Verdensmesteren i HYROX OCR løb Pierre Axelsen der er på briksen. De sidste 3 år har Ole Juuls Muskelterapi behandlet Pierre så han kunne være klar til alle de stævner han deltager i, i løbet af en sæson. Jeg har behandlet flere verdensmestre og landsholdsatleter gennem min tid som Sportsmassør i Randers, Så mon ikke også jeg kan behandle dig

Hvad er sportsmassage?

  • Hvad er sportsmassage 
  • Er sportsmassage det samme som fysiurgisk massage?
  • Hvornår skal jeg vælge sportsmassage?
  • Er sportsmassage for alle?
  • Hvad er en sportsmassør
  • Hvad kan en sportsmassør som en fysiurgisk massør ikke kan?
  • Vælg en uddannet sportsmassør og sportsterapeut hvis du vil ha` rigtig sportsmassage & Sports- & Idrætsskadebehandling. 

Hvad er Sportsmassage hos Sportsmassøren i Randers?

Sportsmassage hos Sportsmassøren i Randers er en dybdegående massage, der primært fokuserer på at lindre muskelspændinger og smerter, som opstår som følge af sportsaktivitet eller fysisk træning. 

Sportsmassage øger blodgennemstrømningen og hjælpe med at reducere inflammation i muskler og led, hvilket kan forbedre restitution og præstation. Så sportsmassage kan med stor fordel anvendes til alle der har smerter og problematikker i kroppen.

Sportsmassage kan også hjælpe med at forhindre skader og forbedre fleksibiliteten og bevægeligheden i musklerne. Sportsmassage kan udføres både før og efter træning eller konkurrence, og kan tilpasses den enkelte persons behov og problematikker.

Sportsmassage udføres af en uddannet sportsmassør og kan omfatte en række forskellige teknikker, herunder strækning, massage, kompression og triggerpunktterapi. Det kan også kombineres med andre behandlingsformer, såsom kold- eller varmebehandling.

Sportsmassage er blevet populært blandt atleter og sportsudøvere, men kan være en effektiv behandling for alle, der træner eller har muskelspændinger og smerter. Det kan bidrage til at forbedre kroppens sundhed og velvære og reducere risikoen for skader

Er sportsmassage det samme som fysiurgisk massage?

Det helt korte svar er nej. Sportsmassage og fysiurgisk massage er begge former for massage, der kan hjælpe med at lindre muskelspændinger og smerter i kroppen. Men der er nogle helt basale forskelle mellem de to typer af massageformer og det kan du læse mere om her.

Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, der fokusere på at løsne op for spændinger og ømhed i muskler og bindevæv ved at massere og manipulere musklerne på en måde, der øger blodgennemstrømningen og lindre smerter. 

Fysiurgisk massage kan bruges til at behandle en række forskellige problemer, herunder kroniske smerter, sportsrelaterede skader, hovedpine og stressrelaterede problemer.

Sportsmassage

Sportsmassage derimod fokusere primært på at lindre muskelspændinger og smerter, som opstår som følge af sportsaktivitet eller fysiurgisk træning. Sportsmassage kan øge blodgennemstrømningen og hjælpe med at reducere inflammation i muskler og led, hvilket kan forbedre restitution og præstation. 

En rigtig Sportsmassør vil også, når han behandler bruger forskellige teknikker i sportsmassage behandlingen som du ikke får ved en almindelig massør.

Sportsmassage kan også hjælpe med at forhindre skader og forbedre fleksibiliteten og bevægeligheden i musklerne, og derudover er sportsmassage en dybere behandlingsmetode end fysiurgisk massage er.

Selv om der er nogle forskelle mellem sportsmassage og fysiurgisk massage, kan begge typer massage være effektive til at lindre smerter og spændinger i kroppen. 

Det er vigtigt at vælge den type massage der passer bedst til ens behov og problemområder, og konsultere en uddannet sportsmassør eller muskelterapeut, der kan hjælpe med at tilpasse massagen til ens individuelle behov.

Hvad er en sportsmassør?

En sportsmassør er en massør som er specialiseret i at behandle idrætsudøvere og personer som dyrker fysisk aktivitet. 

Som Sportsmassør og Sportsterapeut lære du at lokalisere div. problematikker, samt at behandle og forbygge at skaden opstår igen. Derudover har en sportsmassør en bredere faglig viden i forhold til forskellige teknikker som gør behandlingerne meget mere effekt end det du vil opleve hos en f.eks fysiurgisk massør. 

Så hvis du dyrker sport vil jeg klart anbefale at få behandling ved en uddannet Sportsmassør.

Kan sportsmassage stå alene som behandling?

Nej det kan det ikke, og det er derfor det er vigtigt at vælge en Sportsmassør der har en bred erfaring og værktøjskasse. 

Som Sportsmassør bruger man en masse teknikker som tryk, stræk, dekompression og massage mm. for at øge bevægeligheden, reducere muskelspændinger og forbygge skader. Disse teknikker lære du ikke som fysiurgisk massør.

Sportsmassage kan bidrage til at reducere restitutionstiden efter træning og aktivitet.

En dygtig og erfaren sportsmassør kan også gi råd om øvelser og livsstilsændringer som kan bidrage til at forebygge og undgå skader i kroppen

Sportsmassage hos Sportsmassøren i Randers

Som uddannet Sportsmassør og Sportsterapeut ved jeg lige hvad der er behov for når du lander på briksen. Det er forskellen på når du besøger en uddannet sportsmassør i forhold til en fysiurgisk massør, da man som sportsmassør får en hel anden indsigt i hvad der skal til for at holde kroppen kørende så du får maksimum udbytte af din træning.

Det er heller ikke uden grund at der er ofte er en sportsmassør tilknyttet mange idrætsklubber rundt om i verden.

Så derfor vil jeg anbefale dig at besøge mig hvis hvis du er seriøs med din sport og din krop, og vil ha´ Sportsmassage i Randers.

Sportsmassage Randers fremmer din restitution.

Har du problemer med ømhed, smerter eller stivhed i kroppen efter hårdt fysisk arbejde eller sportsaktivitet. Så kan det skyldes at du har svært ved at restituere. Så vil sportsmassage hos Sportsmassøren – Ole Juul´s Muskelterapi i Randers være et perfekt valg. 

Derudover kan jeg også hjælpe dig med at få bedre styr på din restitution, så du kan komme til at præstere bedre.

Jeg er nok den sportsmassør i Randers, der har den bredeste, erfaring samt uddannelse af sportsmassører i Randers, og har, og har haft flere Verdensmestre, landholdsatleter, Team Danmark støttede eliteatleter på brikser i klinikken. 

Så her er du i de bedste hænder du kan komme i Randers når du booker en tid til sportsmassage eller skadesbehandling hos mig.

Det der sker i musklerne når du er aktiv.

Under enhver form for fysisk aktivitet eller sportsudøvelse sker der en fysiologisk nedbrydning af vævet. Der sker mikroskopiske overrivninger af muskel og senevæv, og der vil samtidig ske en uhensigtsmæssig ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer i muskulaturen. 

Effekten af sportsmassage er bla. at der sættes turbo på restitutionsprocessen, så du bliver hurtigere klar igen til aktivitet.

Hvad stammer Sportsmassagen fra?

Sportsmassage blev brugt helt tilbage til det gamle Grækenland og Rom hvor datidens atleter modtog det i forbindelse med idrætsbegivenheder.

Faktisk ordinerede en berømte romerske læge Galen, massage til atleter før og efter træning, for at forhindre skader og lindre smerter.

Sportsmassage som vi kender det i dag, kan dokumenteres tilbage til i de olympiske lege i 1924, hvor den finlandske løber Paavo Nurmi vandt fem guldmedaljer i de olympiske løbekonkurrencer. 

Han angav årsagen til sin succes, de massagebehandlinger han modtog fra sin sportsmassør.

Kan sports massage hjælpe mig selv om jeg ikke dyrker sport? 

Ja, som tidligere nævnt, det kan det allerhøjeste grad, specielt hvis den bliver kombineret med andre effektive teknikker som jeg bla. er uddannet i at bruge. Men det er vigtigt at skelne mellem hvornår og hvilken form for Sportsmassage du har behov for, og der gælder det om at vælge en Sportsmassør der ved hvad han gør, og er uddannet indenfor sportsbehandling.

Her kan du læse lidt om de forskellige grene der er tale om i forhold til Sportsmassage⬇⬇⬇ 

Der er tre typiske anvendelse af sportsmassage:

  1. Før en konkurrence eller kamp: Her gives en stimulerende massage som ofte er hutigere og mere overfladisk, op til 24 timer eller blot et par timer før aktiviteten. Formålet med det er at vække nervesystemet og ”varme” musklerne op.
  2.  Efter konkurrence eller kamp: Her anvendes typisk en mere afslappende og rolige massageteknik kombineret med udstrækning. Dette kan ske lige efter, eller i timerne efter en kamp, og hjælper atleten med at slappe af i muskler og sind af.
  3. Vedligeholdelse: Det er her massagen skal gives når atleten er off season og ikke er så aktiv. Her målretter man massagen mod de problemområder og muskler der er mest belastet inden for den specifikke sport. Massagen her bliver brugt forebyggende, og er et meget vigtigt supplement i forhold til restitution.

Hvad adskiller Sportsmassage fra Fysiurgisk massage?

Det meget korte svar er nej, men Sportsmassage er i høj grad i familie med Fysiurgisk massage, men i Sportsmassage bruges andre greb og teknikker som f.eks. Tapoment og Vibration, ledrotationer og udstrækninger i langt højere grad end ved Fysiurgisk massage, og det er noget af det der adskiller sportsmassage fra den fysiurgiske massage. Disse teknikker bliver du ikke uddannet i som fysiurgisk massør.

Hvem er Sportsmassage godt for? – Sportsmassage er godt for alle.

Alle kan med fordel modtage Sportsmassage, da det ofte er mere effektivt end traditionel massage, i kraft af alle de forskellige teknikker der bliver brugt i behandlingen. Jeg oplever ofte at når mine klienter først har prøvet en sportsbehandling, vil de efterfølgende ikke bare nøjes med en gang fysiurgisk massage, som jeg også bruger dagligt i klinikken. Sportsmassagen ER bare en mere effektiv form for massage.

Det vil sige at du i mange tilfælde hurtigere bliver klar igen, end du ellers vil blive ved traditionel massage, da sportsmassagen er en dybdegående massage form med mange forskellige teknikker inde over. 

Så skal du ha` sportsmassage Randers, skal du ha` det hos Sportsmassøren Randers.

Uddannet Sportsterapeut og Sportsmassør Randers.

Jeg er udover at være uddannet fysiurgisk massør, også uddannet Sportsmassør på en af Danmarks største udbydere af Sportsmassage og idrætsskadebehandling. 

Derudover underviser jeg også sportsterapeuter og sportsmassører i de teknikker der bruges på klinikken, så der er andre der kan få glæde af min viden. Så jeg er klædt på til at behandle alle lige fra motionisten til eliteatleter og de problematikker de må døje med. 

Hos Ole Juul´s Muskelterapi  bruges der flere kombinationer af massage og behandlingsteknikker, alt efter hvilken problematikker og ønsker du har til besøget. 

En af grundene til at jeg lave de resultater jeg laver med mine klienter, er at der kombineres flere forskellige behandlingsteknikker i samme behandling. Du vil altid opleve at jeg undersøger dig for om din kropsholdning er ok, så der ikke er nogle skævheder i hofte eller ryg inden behandlingen starter. Der i ligger en af de vigtigste elementor for at kunne give dig en behandling der virker og holder på sigt. Du kan jo heller ikke bygge et hus på en sokkel der ikke er i vater 😉

Sådan foregår en sportsmassage eller en behandling af en idrætsskade hos Ole Juul´s Muskelterapi/Sportsmassøren i Randers

Første gang du besøger min klinik i Randers tager vi en snak om hvad dine ønsker er, hvad du forventer hvad jeg kan hjælpe dig med og ikke mindst, hvad kan du selv bidrage med.

Konsultationen starter altid med en samtale, for at klarlægge din problematik samt afstemning af forventning til behandlingen.

Selve behandlingen starter altid med at få tjekket kroppen for skævheder og får dem rettet op, hvis muligt. Man kan jo ikke bygge et hus på en skæv sokkel. Der efter går jeg i gang med at finde ud af hvad du fejler, og dernæst begynder behandlingen.

Mine skadesbehandlinger har ofte vist sig at ha` større effekt en fysioterapi behandlinger har, og i dag er over 50% af mine klienter, klienter der før er kommet i fysioterapien. Mit fokus er at få dig smertelindret, så kan vi snakke øvelser bagefter.

Du kan læse et udpluk af mine referencer  ➡ her

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.