SPORTSMASSAGE I RANDERS

Sportsmassage i Randers er ikke det samme som fysiurgisk massage i Randers.

Hvis det var det, var der jo ingen grund til at uddanne sig til Sportsmassør i Randers……… eller?
 

Som uddannet Fysiurgisk massør, Sportsmassør og Sportsterapeut kender jeg til begge massageteknikker, og bruger dem dagligt i klinikken, hvor jeg bla. behandler nogle af Danmarks & Verdens bedste eliteatleter, der i blandt Randersdrengen Ocr Verdensmestren Pierre Axelsen Hyrox  Worldchampionship 2022.

Jeg har behandlet flere Verdensmestre, landsholdsatleter, Danske mestre igennem tiden, og har en stor viden og erfaring i hvad der skal til for at en elitesportsudøver kan præstere bedst muligt.

Jeg er ud over at være uddannet i mange af de teknikker Team Danmarks behandlere er uddannet i , også uddannet sportscoach, så  udøver at holde dig kørende fysisk kan jeg også hjælpe dig mentalt, samt tilrettelægge programmer for hvornår du skal toppe til diverse konkurrencer. Så jeg kan tilbyde dig hele pakken.

Så skal du ha` sportsmassage eller sports/skade behandling skal du vælge mig, for jeg kan hjælpe dig til at nå dine mål.

Verdensmester i Ocr Pierre Axelsen
Pierre Axelsen Verdensmester 2022 ved Hyrox Championship

Sportsmassage i Randers

Har du problemer med ømhed, smerter eller stivhed i kroppen efter hårdt fysisk arbejde eller sportsaktivitet. Så kan det skyldes at du har svært ved at restituere. Så vil sportsmassage hos Ole Juul´s Muskelterapi i Randers være et perfekt valg. 

Jeg er den sportsmassør i Randers der har den bredeste erfaring samt uddannelse af sportsmassører i Randers, og har Verdensmestre, landholdsatleter, Team Danmark støttede eliteatleter på brikser i klinikken, så her er du i de bedste hænder du kan komme i Randers.

Det der sker i musklerne når du er aktiv.

Under enhver form for fysisk aktivitet eller sportsudøvelse sker der en fysiologisk nedbrydning af vævet.. Der sker mikroskopiske overrivninger af muskel og senevæv, og der vil samtidig ske en uhensigtsmæssig ophobning af mælkesyre og affaldsstoffer i muskulaturen. 

Effekten af sportsmassage er bla. at der sættes turbo på restitutionsprocessen, så du bliver hurtigere klar igen til aktivitet.

Hvad er Sportsmassage?

Sportsmassage blev brugt helt tilbage til det gamle Grækenland og Rom hvor datidens atleter modtog det i forbindelse med idrætsbegivenheder.

Faktisk ordinerede en berømte romerske læge Galen, massage til atleter før og efter træning, for at forhindre skader og lindre smerter.

Sportsmassage som vi kender det i dag, kan dokumenteres tilbage til i de olympiske lege i 1924, hvor den finlandske løber Paavo Nurmi vandt fem guldmedaljer i de olympiske løbekonkurrencer. 

Han angav årsagen til sin succes, de massagebehandlinger han modtog fra sin Massør.

Der er tre typiske anvendelse af sportsmassage:

  1. Før en konkurrence eller kamp: Her gives en stimulerende massage som ofte er hutigere og mere overfladisk, op til 24 timer eller blot et par timer før aktiviteten. Formålet med det er at vække nervesystemet og ”varme” musklerne op.
  2.  Efter konkurrence eller kamp: Her anvendes typisk en mere afslappende og rolige massageteknik kombineret med udstrækning. Dette kan ske lige efter, eller i timerne efter en kamp, og hjælper atleten med at slappe af i muskler og sind af.
  3. Vedligeholdelse: Det er her massagen skal gives når atleten er off season og ikke er så aktiv. Her målretter man massagen mod de problemområder og muskler der er mest belastet inden for den specifikke sport. Massagen her bliver brugt forebyggende, og er et meget vigtigt supplement i forhold til restitution.

Sportsmassage er i høj grad i familie med Fysiurgisk massage, men i Sportsmassage bruges andre greb og teknikker som f.eks. Tapoment og Vibration, ledrotationer og udstrækninger i langt højere grad end ved Fysiurgisk massage. 

Derudover brugers der også Graston Technique, Cupping, Dryneedling, Kinesiotape, Laser terapi, Myofacial release mm. i forbindelse med massagen.

Sportsmassage er for alle.

Alle kan med fordel modtage Sportsmassage, da det ofte er mere effektivt end traditionel massage, i kraft af alle de forskellige teknikker der bliver brugt i behandlingen.

Det vil sige at du i mange tilfælde hurtigere bliver klar igen, end du ellers vil blive ved traditionel massage.

Jeg er udover at være uddannet fysiurgisk massør, også uddannet Sportsmassør på en af Danmarks største udbydere af Sportsmassage.

Så jeg er klædt på til at behandle alle lige fra motionisten til eliteatleter og de problematikker de må døje med. 

Hos Ole Juul´s Muskelterapi  bruges der flere kombinationer af massage og behandlingsteknikker, alt efter hvilken problematikker og ønsker du har til besøget. 

En af grundene til at jeg lave de resultater jeg laver med mine klienter, er at der kombineres flere forskellige behandlingsteknikker i samme behandling. 

Sådan foregår en konsultation hos Ole Juul´s Muskelterapi

Første gang du besøger min klinik i Randers tager vi en snak om hvad dine ønsker er, hvad du forventer hvad jeg kan hjælpe dig med og ikke mindst, hvad kan du selv bidrage med.

Mine skadesbehandlinger har ofte vist sig at ha` større effekt en fysioterapi behandlinger har. Mit fokus er at få dig smertelindret, så kan vi snakke øvelser bagefter.

Du kan læse et udpluk af mine referencer ved at følge linket her.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.