Rygsmerter i Randers

Ondt i ryggen – lyder det bekendt?

Mange døjer utroligt meget med rygsmerter, uden at de gør noget ved det, men hvis du har ondt i ryggen, er det vigtigt, at du får behandlet det. Det går ikke bare væk af sig selv. For selvom det kan føles, som om det på et tidspunkt holder op, kan du være sikker på, at lændesmerter kommer igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til det.

Ofte hvis du besøger en Fysioterapeut får du bare nogle øvelser du skal gå hjem og lave, og så komme igen ugen efter.

Det forsøger jeg hos Ole Juuls Muskelterapi at gøre op med, ved at finde årsagen, få dig smertelindret og derefter gi dig nogle øvelser mod lændesmerter, så du kan få effektiv hjælp til at fjerne dine  rygsmerter. 

Jeg har gennem de seneste 7 år udviklet på teknikker fra min uddannelse og haft særligt fokus på at smertelindre og behandle skader. Også for dig, der har ondt i lænden. 

Derudover tilbyder jeg Rander´s  bedste og mest effektiv massage samt akut smertelindring.

Akutte smerter i ryggen

Rygsmerter kan være mange ting og opstå af forskellige årsager. Der er også flere former for ondt i ryggen, fx kan du have rygsmerter midt på ryggen, ondt i nederste del af ryggen eller ondt i ryg og lænd. Der er stor forskel på, hvordan vi oplever smerterne, og hvor ofte vi er generet af dem. 

For mange er voldsomme smerter i ryggen dog et stort problem i hverdagen, og det kan både skyldes en skade eller ømme muskler i ryggen. Uanset årsagen er det vigtigt, at du får behandling af rygsmerter, så det ikke udvikler sig. 

Hvis du fx har muskelsmerter i ryggen, vil kroppen kompensere for det, og med tiden vil du overanstrenge andre dele i kroppen og dermed risikere en ny rygskade, eller endnu flere smerter i ryggen/lænden.

Bestil rygsmerte behandling i dag, så du hurtigst muligt kan blive smertefri og få din frie bevægelighed tilbage. Livet er for kort til at være begrænset af smerter. Ligegyldigt om det er smerter i lænden, ryggen eller nakken, kan du være tryg ved at blive behandlet hos Ole Juuls Muskelterapi.

Har du problemer med din ryg?

Store smerter i ryggen kommer ikke af ingenting. Måske har du en overbelastet ryg, der gør dig øm i ryggen, når du sidder, står eller går. Oftest er ryggen et meget ømt punkt, hvor smerter generer gennem mange af hverdagens stillinger og bevægelser. 

Jeg oplever rigtig mange med voldsomme gener, både på arbejde og derhjemme. De føler sig låst i smerterne, fordi de ikke kan udføre helt almindelige ting, uden at de skal ligge ned eller må ty til smertestillende. Og sådan bør det ikke være.

Ryg smerter kan være mange ting

Hvis du er i tvivl om, hvor alvorlige dine smerter er, kan du starte med at notere, hvor ondt i ryggen du har på en skala fra 1-10, du kan også notere, hvor ofte du har ondt i ryggen over lænden. Det kan fx være med til at indikere, om dine problemer også har noget at gøre med ondt i rygmuskler. 

Det er nemlig slet ikke usandsynligt, at ondt i ryggen  stammer fra et andet sted i kroppen, da kroppen netop er én helhed, hvor hver lille muskel kan påvirke de resterende. 

Derfor er det et godt sted at starte med en grundig undersøgelse, så vi sammen kan finde frem til årsagen. Herefter kan jeg trække på mine erfaringer med både dybdegående fysiurgisk massagesportsmassage, wellness og bindevævsmassage.

Gør noget ved din Rygsmerte

Ondt i ryggen er ikke noget at spøge med, og hvis du har gået rundt med ondt i ryggen i længe, er det tid til, at du slipper for smerterne. Hos Ole Juuls Muskelterapi kan du bestille tid til behandling af ryggen til priser fra kun 375 kr. 

Få bugt med dine lændesmerter i dag. Jeg lover dig, at du trækker vejret lettere, når du ikke længere har smerte i lænden.

Akutte smerter generelt i ryg eller krop

Hold i nakken, ondt i skulderen, tennisalbue, spændingshovedpine osv. det skyldtes alle en ubalance i kroppen, og sjovt nok, så kan tennisalbuen stamme fra skulderen, så du får spændinger i nakken, og disse smerter kan stamme fra lænden, og sådan kan jeg blive ved.

Få gjort noget ved dine smerter. Det er en investering i dig selv, både her og nu, men også på den lange bane. 

Du nøjes jo heller ikke med at fylde olie på bilen når du får den, og så regner med at den kan køre din tid ud, så holder den i hvert fald ikke særligt længe.

Behandling af akutte smerter i ryggen, så ring på 40512802 og book en tid. 

Hos Ole Juul´s Muskelterapi er vi specialiseret i at lindre dine rygsmerter så du kan komme i gang igen med de ting du gerne vil og brænder for. Kontakt mig på 40512802 eller book en tid online på min hjemmeside, så du kan få en smertefri hverdag igen uden smerter i ryggen.

Book din tid allerede i dag, og forøg din livskvalitet med en smertefri hverdag.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.