FYSIURGISK MASSAGE I RANDERS

Nakkesmerter - Lændesmerter - Skuldersmerter - Tennisalbue mm.

Fysiurgisk massage hvis du er træt af at have ondt i dine muskler

Fysiurgisk massage, kunne være løsningen

– hvis du lider af spændingshovedpine og er træt og uoplagt. Har du prøvet alle mulige behandlinger og gode råd, men intet har hjulpet. Så vil Jeg helt klart anbefale en gang fysiurgisk massage og behandling hos Ole Juuls Muskelterapi i Randers. Min fysiurgiske massage behandling er en af de bedste og mest effektive behandlingsformer mod ømme muskler og led, du kan få i Randers.

Det kan du læse mere om HER

Fysiurgisk Massage i Randers 

Denne form for massage er en alsidig massageform, hvor jeg har fokus på det fysiske i form af kroppens anatomi. Mit kendskab til musklernes udspring og hæfte gør, at jeg kan lokalisere og behandle dine problematikker. Jeg kombinerer den teoretisk viden om kroppen med mine praktiske erfaring, for at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg arbejder dybdegående i vævet og i muskulaturen, for at forebygge og behandle overbelastninger, muskelspændinger og muskelskader.

Massagen har fokus på bevægeapparatet og har til formål at få muskler, led og sener til at fungere optimalt igen. Behandlingsformen fjerner dermed de skadesvirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og uhensigtsmæssige belastninger kan give kroppen. 

Du kan læse hvad mine klienter siger om behandlingerne her

Fysiurgisk massage virker positivt på:

Få Fysiurgisk massage regelmæssigt

det giver øget velvære og mere overskud i hverdagen.

Du køre vel også din bil til service hos mekanikeren for at den kan blive ved med at starte når du skal bruge den. Nøjagtig det samme gælder din krop. Den skal også holdes ved lige hvis den skal fungere optimalt.

Får du fysiurgisk massage i Randers regelmæssigt vil du opleve øget velvære og overskud, både på det fysiske og mentale plan.

Der tales så meget om restitution, men mange glemmer, eller er ikke viden om at en vigtig del af restitutionen netop er fysiurgisk massage.

Fysiurgisk Massage kan med fordel kombineres med muskelterapi. 

Så kig forbi Ole Juul´s Muskelterapi i Gudenåcentret i Randers, og oplev hvad regelmæssig fysiurgisk massage og behandling kan gøre for dig.

Du kan læse lidt mere om mig HER eller kontakte mig ved at følge linket HER

FYSIURGISK MASSAGE SOM SMERTEBEHANDLING

 

Fysiurgisk massage til behandling af smerter

Fysiurgisk massage adskiller sig fra almindelig massage ved at bygge på en behandling af muskler, sener, knogler og andre dele af vores bevægeapparat. Hvor wellness massage og andre typer holistiske massageformer giver velvære, er den fysiurgiske massage fokuseret på at behandle smerter og ømheder i kroppen.

Det er et godt valg for dig i Randers, der gerne vil have en mere dybdegående behandling, og for dig, der måske skal have behandlet mere end blot almindelige muskelsmerter og ømheder.

Jeg har valgt at uddanne mig og arbejde med netop denne massageform, da min egen historik har været præget af en skade, der ikke umiddelbart kunne behandles eller lindres. 

Derfor satte jeg mig for at blive specialist inden for smertelindring. Du vil af den grund også opleve en forskel, når du får en behandling hos mig – mange af mine klienter kommer tilbage til en normal hverdag uden smerter.

Mine behandlinger har stor effekt, da jeg kombinerer min viden og mine færdigheder fra både massage, fysiurgi og skadesbehandling, når jeg skal hjælpe dig af med dine smerter.

 

 

Hvad betyder fysiurgisk?

Ordet fysiurgisk er afledt af fysiurgi, hvilket netop betyder behandling af lidelser i bevægeapparatet gennem mekaniske teknikker. Det kan fx være massage, strækteknikker samt kulde- og varmebehandling.

Varmebehandlingen kommer af den friktion, der opstår under massagen – både mellem massørens hænder og din hud, men også gennem vævenes lag. Varmen giver en øget blodcirkulation, som er med til at hele området.

Strækteknikkerne, der bruges ved fysiurgi, strækker mange af de muskler, vi ikke selv kan få strukket ud ved almindelig udstrækninger.

Fysiurgisk massør

Ved fysiurgisk massage mærker massøren efter vævets tilstand og arbejder derudfra med massagen og behandlingen. Massøren finder frem til spændinger og lidelser i vævet gennem brugen af sine fingre og hænder, som mærker vævet efter.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør ved Sportskropsskolen i Vejle i 2017, og jeg sørger løbende for at holde mig opdateret på området gennem artikler og kurser. Du er derfor i trygge hænder hos mig, og du kan være helt sikker på, at fagligheden er i orden.

Fysiologisk massage arbejder med bindevævet

Fysioterapeut massage hjælper dig af med dine smerter gennem arbejdet med dit bindevæv. Det er i bindevævet, mange af årsagerne til smerterne viser sig, da det er her, vores led, muskler, knogle og sener bindes sammen.

Vidste du fx, at fysiurgisk massage er den mest effektive måde at behandle den type hovedpine, som opstår på grund af smerter i musklerne? Spændingshovedpinen kender mange af os, og den opstår typisk på grund af spændinger i nakken og skuldrene, som fortsætter op til hovedet. Når jeg arbejder med fysiurgien, symptombehandles hovedpinen ikke – i stedet behandler jeg årsagen til, at hovedpinen opstår.

Fysiurgisk behandling af dine smerter

Skal du være smertefri? Jeg tilbyder akut smertebehandling til både dig, der har fået en akut opstået smerte eller skade, og til dig, der har gået med smerter i mange år og vil have en løsning, så du kan få dit liv tilbage.

Med mine behandlinger kan du opnå en lang række forebyggende og restituerende resultater, så du kan være aktiv med de ting, du gerne vil. Fra behandling til behandling arbejder jeg med dine udfordringer, så vi skridt for skridt får løst op for dine smerter.

Uanset om du har fået en muskelskade, eller om du har smerter fra statisk arbejde – enten på grund af stillesiddende arbejde eller på grund af mange ensartede og gentagende bevægelser – kan du have gavn af en massage, der tager udgangspunkt i fysiurgi.

Kontakt mig i dag for at bestille tid til en behandling, så du kan blive fri for dine smerter

Jeg hedder Ole Juul og holder til i Gudenåcentret som ligger centralt placeret i Randers. Adressen er  Gl. Stationsvej 3.1 8940 Randers SV.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.