FYSIURGISK MASSAGE Randers

Nakkesmerter - Lændesmerter - Skuldersmerter - Tennisalbue mm.

Henrik Høeg Kirk
Henrik Høeg Kirk
2023-01-04
anbefaler
Simpelthen super dygtig. Fikset en min skulder indenfor 1min, og fik derefter løsnet godt op i resten af kroppen. Kan helt klart anbefale Ole
Poul Kempel Christensen
Poul Kempel Christensen
2022-12-30
anbefaler
Jeg kan klart anbefale Ole Juuls Muskelterapi. Ole er en dygtig og professionel behandler. Kom til Ole pga periodiske smerter i højre øre. Smerterne føltes som en der stak en “gaffel” ind i øret og drejede rundt. Ole behandlede nakke og hals. Allerede efter første behandling var smerterne reduceret til et minimum, som var tålelige. Derudover har han også hjulpet mig med smerter i ryg og lænd ved hjælp af behandling og hjemmeøvelser 👍😃
Birgit Pedersen
Birgit Pedersen
2022-11-22
anbefaler
Jeg har haft en ret alvorlig overbelastning i mit knæ, hvor jeg har en hel knæprotese. Under mit forløb i Ole Juuls Muskeltetapi har jeg fået en yderst relevant og professionel behandling. Dette uanset om jeg har haft smerter i knæ, ryg eller svangsene og hæl. Efter behandling hos Ole er jeg altid gået derfra med lettere ben og uden smerter. Jeg kan kun anbefale behandling i Ole Juuls Muskeltetapi.👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Mille Engman Sørensen
Mille Engman Sørensen
2022-10-19
anbefaler
De bedste anbefalinger herfra. Jeg havde min første behandling idag og jeg oplevede med det samme, en forbedring af min skade. Ole er meget professionel, han ved hvad han taler om og han er ærlig 😊
Michael Hammer Christiansen
Michael Hammer Christiansen
2022-07-27
anbefaler
Så kompetent en mand skal man lede længe efter, mine smerter væk efter første behandling 🙏🏼
Stina Thygesen
Stina Thygesen
2022-07-13
anbefaler
Ole er bare dygtig! Når man er opgivet af alle andre og man mærker en markant forbedring i flere uger efter et besøg hos Ole, øger det troen på at noget kan lykkes og forbedres. Oven i er han en vældig rar mand der lytter. De bedste anbefalinger herfra.
Pernille Almskou Therkildsen
Pernille Almskou Therkildsen
2022-04-25
anbefaler
Ole er bare fantastisk 🤩 har for første gang selv været til behandling hos Ole idag. Det var så dejligt at få svar og viden omkring smerte i mine ben. 👍 vil helt klart anbefalede Ole til alle der kunne have brug for det. I vores virksomhed bruger vores medarbejder også Ole engang i mellem, med så gode resultater💪 den bedste anbefaling her fra..
Simone S. Laursen
Simone S. Laursen
2022-03-08
anbefaler
Jeg føler mig som et komplet nyt menneske, jeg kom til Ole med et problem med min skulder jeg har døjet med i rigtigt lang tid. Jeg blev taget rigtigt godt imod og behandlingen var rigtigt behagelig. Hvis jeg igen skulle få problemer med noget som helst vil jeg 100% få en tid ved Ole igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️
Trine Palethorpe
Trine Palethorpe
2022-03-03
anbefaler
Har kun godt at sige. Kom første gang hos Ole med min datter. Havde brugt alt for meget tid og penge hos andre. Så tog Ole fat og fik klaret ryg og skulder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Anne Klønge Nielsen
Anne Klønge Nielsen
2022-02-10
anbefaler
Ole er bare mega dygtig! Han ved hvad han taler om, er ærlig og forsøger ikke at få folk til at komme igen og igen for at tjene penge. Jeg giver Ole mine varmeste anbefalinger.

Fysiurgisk massage RANDERS hvis du er træt af at have ondt i dine muskler

Fysiurgisk massage I RANDERS kunne være løsningen

– hvis du lider af spændingshovedpine og er træt og uoplagt eller lændesmerter der ikke vil forsvinde igen. Det kunne også være at du har været plaget af en tennisalbue eller hælspore i længere tid.

Ole Juuls Muskelterapier for dig der har prøvet alt lige fra fysioterapi til Osteopati og ikke opnået den ønskede effekt.

Mine massage behandlinger adskiller sig fra andre massører ved at vi bruger nogle specielle teknikker sammen med vores massage, som i de allerfleste tilfælde giver effekt med det samme.

Min fysiurgiske massage behandlinger er en af de bedste og mest effektive behandlingsformer mod ømme muskler og led, du kan få i Randers.

Det kan du læse mere om HER

Fysiurgisk Massage i Randers 

Denne form for fysiurgisk massage er en alsidig og effektiv massageform, hvor jeg har fokus på det fysiske i form af kroppens anatomi. Mit kendskab til musklernes udspring og hæfte gør, at jeg kan lokalisere og behandle dine problematikker. 

Jeg kombinerer den teoretisk viden om kroppen med mine praktiske erfaring, for at hjælpe dig bedst muligt.

Jeg arbejder dybdegående i vævet og i muskulaturen, for at forebygge og behandle overbelastninger, muskelspændinger og muskelskader.

Massagen har fokus på bevægeapparatet og har til formål at få muskler, led og sener til at fungere optimalt igen. Behandlingsformen fjerner dermed de skadesvirkninger, som stillesiddende arbejde, stress og uhensigtsmæssige belastninger kan give kroppen. 

Du kan læse hvad mine klienter siger om behandlingerne her

 

Fysiurgisk massage virker positivt på:

Få Fysiurgisk massage regelmæssigt i randers

det giver øget velvære og mere overskud i hverdagen.

Du køre vel også din bil til service hos mekanikeren for at den kan blive ved med at starte når du skal bruge den. Nøjagtig det samme gælder din krop. Den skal også holdes ved lige hvis den skal fungere optimalt.

Får du fysiurgisk massage i Randers regelmæssigt vil du opleve øget velvære og overskud, både på det fysiske og mentale plan.

Der tales så meget om restitution, men mange glemmer, eller er ikke viden om at en vigtig del af restitutionen netop er fysiurgisk massage.

Fysiurgisk Massage kan med fordel kombineres med muskelterapi. 

Så kig forbi Ole Juul´s Muskelterapi i Gudenåcentret i Randers, og oplev hvad regelmæssig fysiurgisk massage og behandling kan gøre for dig.

Du kan læse lidt mere om mig HER eller kontakte mig ved at følge linket HER

FYSIURGISK MASSAGE SOM SMERTEBEHANDLING I RANDERS

Fysiurgisk massage til behandling af smerter

Fysiurgisk massage adskiller sig fra almindelig massage ved at bygge på en behandling af muskler, sener, knogler og andre dele af vores bevægeapparat. Hvor wellness massage og andre typer holistiske massageformer giver velvære, er den fysiurgiske massage fokuseret på at behandle smerter og ømheder i kroppen.

Det er et godt valg for dig i Randers, der gerne vil have en mere dybdegående behandling, og for dig, der måske skal have behandlet mere end blot almindelige muskelsmerter og ømheder.

Jeg har valgt at uddanne mig og arbejde med netop denne massageform, da min egen historik har været præget af en skade, der ikke umiddelbart kunne behandles eller lindres. 

Derfor satte jeg mig for at blive specialist inden for smertelindring. Du vil af den grund også opleve en forskel, når du får en behandling hos mig – mange af mine klienter kommer tilbage til en normal hverdag uden smerter.

Mine behandlinger har stor effekt, da jeg kombinerer min viden og mine færdigheder fra både massage, fysiurgi og skadesbehandling, når jeg skal hjælpe dig af med dine smerter.

Hvad betyder fysiurgisk?

Ordet fysiurgisk er afledt af fysiurgi, hvilket netop betyder behandling af lidelser i bevægeapparatet gennem mekaniske teknikker. Det kan fx være massage, strækteknikker samt kulde- og varmebehandling.

Varmebehandlingen kommer af den friktion, der opstår under massagen – både mellem massørens hænder og din hud, men også gennem vævenes lag. Varmen giver en øget blodcirkulation, som er med til at hele området.

Strækteknikkerne, der bruges ved fysiurgi, strækker mange af de muskler, vi ikke selv kan få strukket ud ved almindelig udstrækninger.

Fysiurgisk massør

Ved fysiurgisk massage mærker massøren efter vævets tilstand og arbejder derudfra med massagen og behandlingen. Massøren finder frem til spændinger og lidelser i vævet gennem brugen af sine fingre og hænder, som mærker vævet efter.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør ved Sportskropsskolen i Vejle i 2017, og jeg sørger løbende for at holde mig opdateret på området gennem artikler og kurser. Du er derfor i trygge hænder hos mig, og du kan være helt sikker på, at fagligheden er i orden.

Fysiologisk massage arbejder med bindevævet

Fysioterapeut massage hjælper dig af med dine smerter gennem arbejdet med dit bindevæv. Det er i bindevævet, mange af årsagerne til smerterne viser sig, da det er her, vores led, muskler, knogle og sener bindes sammen.

Vidste du fx, at fysiurgisk massage er den mest effektive måde at behandle den type hovedpine, som opstår på grund af smerter i musklerne? Spændingshovedpinen kender mange af os, og den opstår typisk på grund af spændinger i nakken og skuldrene, som fortsætter op til hovedet. Når jeg arbejder med fysiurgien, symptombehandles hovedpinen ikke – i stedet behandler jeg årsagen til, at hovedpinen opstår.

Fysiurgisk behandling af dine smerter

Skal du være smertefri? Jeg tilbyder akut smertebehandling til både dig, der har fået en akut opstået smerte eller skade, og til dig, der har gået med smerter i mange år og vil have en løsning, så du kan få dit liv tilbage.

Med mine behandlinger kan du opnå en lang række forebyggende og restituerende resultater, så du kan være aktiv med de ting, du gerne vil. Fra behandling til behandling arbejder jeg med dine udfordringer, så vi skridt for skridt får løst op for dine smerter.

Uanset om du har fået en muskelskade, eller om du har smerter fra statisk arbejde – enten på grund af stillesiddende arbejde eller på grund af mange ensartede og gentagende bevægelser – kan du have gavn af en massage, der tager udgangspunkt i fysiurgi.

Kontakt mig i dag for at bestille tid til en behandling, så du kan blive fri for dine smerter

Jeg hedder Ole Juul og holder til i Gudenåcentret som ligger centralt placeret i Randers. Adressen er  Gl. Stationsvej 3.1 8940 Randers SV.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.