Unik behandling af Hælspore og svangsenebetændels i Randers

Hælspore og Svangsenebetændelse 

Ville det ikke være dejligt at få behandlet sin hælspore eller svangsenebetændelse på en gang. 

Det kan jeg ikke love dig, men jeg kan fortælle dig at min succesrate i forhold til behandling af hælspore og svangsenbetændelse er over 90% og mange er næsten smertefri når de forlader massage klinikken efter første behandling. 

Dermed er du ikke færdigbehandlet, men du kan begynde at bevæge dit smertefrit igen. 

Hvor mange behandlinger der skal til er individuelt, og kan varier fra person til person, men oftest skal der kun  3-4 behandlinger til hvis du følger de anvisninger du får når du går hjem efter endt behandling.

Min behandling af hælspore og svangsenebetændelse udmærker sig ved at jeg finder årsagen til at du har fået den, og behandler den.

Årsagen ligger nemlig ofte langt fra den smerte du oplever under din fod, da den smerte kun er et symptom på at der er et problem der skal tages hånd om.

Denne behandling gør at langt de fleste vil opleve en stor reduction af smerten allerede efter få minutters behandling, og ofte vil du være smertefri efter meget få behandlinger.

Svangsenebetændelse og Hælspore kan behandles forbløffende hurtigt hvis du selv er indstillet på at yde en indsats.

Mange døjer utroligt meget med smerter under foden også betegnet som hælspore eller svangsenebetændelse, Plantar fasciiitis, uden at de gør noget ved det, men hvis du har ondt under hælen, er det vigtigt, at du får behandlet det. Det går ikke bare væk af sig selv.

Hælspore eller svangsenebetændelse  kan rent faktisk behandles forbløffende hurtigt hvis det behandles rigtigt fra starten, og det kan vi hos Ole Juuls Muskelterapi i Randers. 

Her kan du faktisk i de allerfleste tilfælde mærke en markant forbedring allerede efter første behandling. 

Går du til lægen og han stiller diagnosen hælspore eller svangsenebetændelse for du typisk en henvisning til en fysioterapeut og beskeden om at det kan tage op til to år før du bliver smertefri igen. Men sådan behøver forløbet ikke at se ud, da de symptomer du har under hælen oftest stammer et helt andets sted fra.

For selv om det kan føles, som om det på et tidspunkt holder op, kan du være sikker på, at hælsporen eller betændelsen i svangsenen kommer igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til det.

Ofte hvis du besøger en Fysioterapeut får du bare Shockwave og nogle øvelser du skal gå hjem og lave, og så komme igen ugen efter, men ofte kan det forløb være meget langt , og ofte har det ingen eller meget lidt effekt da det kun er symptombehandling.

Det forsøger jeg hos Ole Juuls Muskelterapi at gøre op med, ved at finde årsagen, få dig smertelindret og derefter gi dig nogle få  øvelser mod hælsporen eller betændelsen i svangsenen, så du kan få effektiv hjælp til at fjerne dine  smerter uden foden. Her får du behandlet årsagen til din hælspore og svangsenebetændelse, og ikke bare symptomet som det bliver behandlet mange andre steder.

Jeg har gennem de seneste 8 år udviklet på teknikker fra min uddannelse og haft særligt fokus på at smertelindre og behandle skader. Også for dig, der har ondt under foden. 

Derudover tilbyder jeg Randers  bedste, og mest effektiv massage samt akut smertelindring.

Hælspore behandling i Randers?

En hælspore eller betændt svansene, kan være mange ting og opstå af forskellige årsager, og der er stor forskel på, hvordan vi oplever smerterne, og hvor ofte vi er generet af dem. 

For mange er voldsomme smerter under foden dog et stort problem i hverdagen, og det kan både skyldes mange forskellige ting. Uanset årsagen er det vigtigt, at du får behandling af smerten under hælen, så det ikke udvikler sig. 

Hvis du har smerter under foden i form af en hælspore eller betændelse i svangsenen, vil kroppen kompensere for det, og med tiden vil du overanstrenge andre dele i kroppen og dermed evt. risikere en rygskade, eller store smerter i ryggen/lænden.

Bestil tid til behandling af din hælspore i dag, så du hurtigst muligt kan blive smertefri og få din frie bevægelighed tilbage. 

Livet er for kort til at være begrænset af smerter. Ligegyldigt om det er smerter i lænden, ryggen eller nakken, kan du være tryg ved at blive behandlet hos Ole Juuls Muskelterapi.

Har du problemer med en hælspore i Randers?

Store smerter under foden kommer ikke af ingenting. Måske har du gået i slidt eller forkert fodtøj for længe. Løbet i forkerte løbesko, eller løbet for meget på asfalt. Der kan være utroligt mange årsager til at du har pådraget dig en hælspore der gør dig øm i under foden. 

Der er tre parametre der er i spil når man får smerter under foden. Overvægt, overanstrengelse og forkerte fodtøj. Det tager vi en snak om når du kommer hvad der skal til for at du kan komme hurtigst muligt videre.

Men det korte af det lange er, at man i de allerfleste tilfælde kan lindre smerten med det samme, med nogle meget enkelte teknikker, og den er jeg uddannet og certificeret i at anvende, og med rigtig god efterfølgende effekt.

Jeg oplever rigtig mange med voldsomme gener, både på arbejde og derhjemme. De føler sig låst i smerterne, fordi de ikke kan udføre helt almindelige ting, uden at de skal ligge ned eller må ty til smertestillende. Og sådan bør det ikke være.

Hæl smerter kan være mange ting?

Hvis du er i tvivl om, hvor alvorlige dine smerter er, kan du starte med at notere, hvor ondt du har under foden du har på en skala fra 1-10, Det kan fx være med til at indikere, om dine problemer også har noget at gøre med problemer i kroppen andre steder.. 

Det er nemlig slet ikke usandsynligt, at smerter under foden stammer fra et andet sted i kroppen, da kroppen netop er én helhed, hvor hver lille muskel kan påvirke de resterende. 

Derfor er det et godt sted at starte med en grundig undersøgelse, så vi sammen kan finde frem til årsagen. Herefter kan jeg trække på mine erfaringer med både dybdegående fysiurgisk massagesportsmassage, wellness og bindevævsmassage.

Effektiv behandling af hælspore og betændelse i svangsene i Randers

Smerter under foden Plantar Fascitis  er ikke noget at spøge med, og hvis du har gået rundt med smerter under foden i længe, er det tid til, at du slipper for smerterne. Hos Ole Juuls Muskelterapi kan du bestille tid til hælspore behandling eller behandling af din betændte svangsene med priser fra kun 375 kr.

Få bugt med dine hælspore eller betændelse i svangsenen i dag. Jeg lover dig, at du trækker vejret lettere, når du ikke længere har smerte under hælen.

Du nøjes jo heller ikke med at fylde olie på bilen når du får den, og så regner med at den kan køre din tid ud, så holder den i hvert fald ikke særligt længe.

Hos Ole Juul´s Muskelterapi er vi specialiseret i at lindre dine smerter så du kan komme i gang igen med de ting du gerne vil og brænder for.

Book din tid allerede i dag, og forøg din livskvalitet med  en smertefri hverdag.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.