MASSAGE RANDERS

Massage_Randers
Massør & Muskelterapeut Ole Juul

FÅ MASSAGE RANDERS HOS OLE JUUL

HER FÅR DU MEGET MERE END MASSAGE

Massage Randers ……… kan du få mange steder i Randers, men der er kun et sted i Randers du kan få massage og Muskelterapi, og det er hos mig. 

Det der adskiller mine massage behandlinger fra andre massøre og behandlere i Randers, er de teknikker/Muskelterapi jeg bruger i, og under en massage behandlingen.

Lændesmerter, spændingshovedpine, skulderproblemer, tennisalbuer, svangsenebetændelse, migræne eller en irriterende hælspore er nogle af de problematikker jeg som massør i Randers behandler i klinikken hver dag. 

Derudover har jeg også fornøjelsen af at behandle nogle af Danmarks bedste eliteatleter i klinikken, så mon ikke også jeg kan behandle dig 😉

Mit navn er Ole Juul også kendt som Sportsmassøren i Randers, og jeg er indehaver, massør og skadesbehandler hos Ole Juuls Muskelterapi, og er specialiseret i Akut smertebehandling.

Du kan læse nogle af mine referencer ➡ her

Henrik Høeg Kirk
Henrik Høeg Kirk
2023-01-04
anbefaler
Simpelthen super dygtig. Fikset en min skulder indenfor 1min, og fik derefter løsnet godt op i resten af kroppen. Kan helt klart anbefale Ole
Poul Kempel Christensen
Poul Kempel Christensen
2022-12-30
anbefaler
Jeg kan klart anbefale Ole Juuls Muskelterapi. Ole er en dygtig og professionel behandler. Kom til Ole pga periodiske smerter i højre øre. Smerterne føltes som en der stak en “gaffel” ind i øret og drejede rundt. Ole behandlede nakke og hals. Allerede efter første behandling var smerterne reduceret til et minimum, som var tålelige. Derudover har han også hjulpet mig med smerter i ryg og lænd ved hjælp af behandling og hjemmeøvelser 👍😃
Birgit Pedersen
Birgit Pedersen
2022-11-22
anbefaler
Jeg har haft en ret alvorlig overbelastning i mit knæ, hvor jeg har en hel knæprotese. Under mit forløb i Ole Juuls Muskeltetapi har jeg fået en yderst relevant og professionel behandling. Dette uanset om jeg har haft smerter i knæ, ryg eller svangsene og hæl. Efter behandling hos Ole er jeg altid gået derfra med lettere ben og uden smerter. Jeg kan kun anbefale behandling i Ole Juuls Muskeltetapi.👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Mille Engman Sørensen
Mille Engman Sørensen
2022-10-19
anbefaler
De bedste anbefalinger herfra. Jeg havde min første behandling idag og jeg oplevede med det samme, en forbedring af min skade. Ole er meget professionel, han ved hvad han taler om og han er ærlig 😊
Michael Hammer Christiansen
Michael Hammer Christiansen
2022-07-27
anbefaler
Så kompetent en mand skal man lede længe efter, mine smerter væk efter første behandling 🙏🏼
Stina Thygesen
Stina Thygesen
2022-07-13
anbefaler
Ole er bare dygtig! Når man er opgivet af alle andre og man mærker en markant forbedring i flere uger efter et besøg hos Ole, øger det troen på at noget kan lykkes og forbedres. Oven i er han en vældig rar mand der lytter. De bedste anbefalinger herfra.
Pernille Almskou Therkildsen
Pernille Almskou Therkildsen
2022-04-25
anbefaler
Ole er bare fantastisk 🤩 har for første gang selv været til behandling hos Ole idag. Det var så dejligt at få svar og viden omkring smerte i mine ben. 👍 vil helt klart anbefalede Ole til alle der kunne have brug for det. I vores virksomhed bruger vores medarbejder også Ole engang i mellem, med så gode resultater💪 den bedste anbefaling her fra..
Simone S. Laursen
Simone S. Laursen
2022-03-08
anbefaler
Jeg føler mig som et komplet nyt menneske, jeg kom til Ole med et problem med min skulder jeg har døjet med i rigtigt lang tid. Jeg blev taget rigtigt godt imod og behandlingen var rigtigt behagelig. Hvis jeg igen skulle få problemer med noget som helst vil jeg 100% få en tid ved Ole igen. ⭐️⭐️⭐️⭐️
Trine Palethorpe
Trine Palethorpe
2022-03-03
anbefaler
Har kun godt at sige. Kom første gang hos Ole med min datter. Havde brugt alt for meget tid og penge hos andre. Så tog Ole fat og fik klaret ryg og skulder. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Anne Klønge Nielsen
Anne Klønge Nielsen
2022-02-10
anbefaler
Ole er bare mega dygtig! Han ved hvad han taler om, er ærlig og forsøger ikke at få folk til at komme igen og igen for at tjene penge. Jeg giver Ole mine varmeste anbefalinger.

MASSAGE I RANDERS

MEGET MERE END MASSAGE

En massage behandling hos Ole Juuls Muskelterapi, er meget mere end en massagebehandling kan ikke sammenlignes med en almindelig gang fysiurgisk massage eller wellnessmassage.

Her ligger fokus på at behandlingen skal ha` effekt hurtigst muligt, og det er der Muskelterapien komme til sin ret.

Den massageform/behandlingsmetode har vist sig at have rigtig god effekt på problematikker andre behandlere ofte bruger lange behandlingsforløb på at komme i mål med. 

Som massør kombinere jeg derfor de 4 nedenstående massage teknikker sammen med Muskelterapi i en behandling alt efter hvilken problematik du kommer med i klinikken, så du får det maksimale ud af dit besøg hos mig.

UNIK MASSAGE RANDERS

  • Massage som behandling.
  • Hvad kan man med massage.
  • Virker massage overhovedet, eller er det bare noget man siger.

Massage i sig selv kan ikke løse en problematik som en tennisalbue, et hold i nakken, lændesmerter, skuldersmerter eller et løberknæ, men det kan det når massagen bliver en del af nogle andre effektive teknikker.

Men som afstresning og restitutionsbehandling af muskler og led kan massage ha en god effekt.

Du kan f.eks læse om Peter der havde gået i 20 år ved div. fysioterapeuter, kiropraktikere og massører efter en operation i hans skulder hvor der efterfølgende var store smerter og manglende bevægelighed i skulderen. Han fungere fint i dag, efter 3 behandlinger med kombinationen af massage og Muskelterapi. Det kan du bla. læse mere om ➡ her 

Mine behandlinger ligger tæt op af hvad du f.eks kan opleve hos en Osteopat, hvor man ser kroppen som en helhed og ikke kun symptombehandler.

Det er det der gør mine behandlinger helt unikke og meget effektive, og laver resultater som mange andre behandlere ikke kan.

Du har måske tidligere gået i et forløb hos en massør, eller Fysioterapeut, Osteopat eller Akupunktør i længere tid med et problem, hvor du har fået nogle nåle stukket i, eller fået lidt Shockwave. Du er måske blevet masseret lidt på lænden eller i nakken, og fået nogen øvelser som du skulle lave når du kom hjem. Men hjalp det?

MASSAGE RANDERS & MUSKELTERAPI

ET GODT ALTERNATIV TIL FYSIOTERAPI

Nu har gået ovre ved fyssen i flere måneder uden at det har hjulpet noget. Den udtalelse høre jeg mange gange i løbet af en dag, og det undre mig lidt, da der i rigtig mange tilfælde kan der gøres en forskel allerede på første behandling !!!

De udtalelser underbygges faktisk af denne her artikel der fortæller at forsikringsselskaberne fornyligt har lavet en undersøgelse, der viser at de kunder de sender til alternativ behandlere oftere er hurtigere klar igen end dem de sender til Fysioterapi.

Artiklen kan du læse i linket her.

Så ja, der er rent faktisk hurtigere og bedre behandlingstilbud end Fysioterapi, og et af dem er Muskelterapi. Det er der bare ikke mange der snakke om.

Jeg har de sidste 7 år som massør & Sports- og kropsterapeut behandlet rigtig mange klienter, og har udviklet min egen behandlingsteknik som har vist sig ofte at være en hurtigere vej tilbage til en smertefri hverdag, end du hos andre behandlere, og underviser i dag massører og behandlere i at anvende disse teknikker.

MEGET MERE END MASSAGE

Jeg ser kroppen som en helhed, og er mere fokuseret på hvorfor du har smerter end jeg er på symptomet, da symptomet er forholdsvist let at fjerne, men hvad hjælper det hvis problemet bare vender tilbage?

Her arbejdes både med bindevæv, sener, led  og muskler i samme behandling, og det har vist sig at være en yderst effektiv måde at behandle på. Så derfor får du meget mere end massage når du booker en tid til massage Randers hos mig

Udover at behandle almene problematikker som spændingshovedpine, migræne, tennisalbuer, lændesmerter mm. behandler og sponsorer jeg nogle af Danmarks bedste eliteatleter i min lille klinik i Randers.

Det kan du læse meget mere om ➡ Læs her

OLE JUUL - DIN MASSØR I RANDERS

MASSAGE RANDERS HOS DIN MASSØR

FORTRUKNE MASSØR & KROPSTERAPEUT FOR MANGE KLIENTER I RANDERS

Jeg spørger altid mine nye patienter – hvorfor har du skiftet til mig? Og svaret har været tydeligt, Anbefaling fra andre, du laver nogle gode resultater. 

Det er jeg meget stolt af. At mit mål om at give dig som mine klient en rar og tryg oplevelse uden overraskelser er opnået. Hvis ikke du allerede er klient hos mig, så står jeg klar til at give dig den samme gode oplevelse. 

Jeg er altid opdateret på nyeste teknikker, viden og behandlingsformer, så jeg kan tilbyde dig som klient den bedste og hurtigste behandling

Klinikken er beliggende i Gudenåcentret tæt på centrum I Randers. 

Der er elevator til dig der er gangbesværet, 2 timers gratis parkering samt bus lige til døren.

Massage_Randers
Få din næste massage Randers hos Massør Ole Juul
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.