Fysiurgisk massage Randers

Professionel lokal fysiurgisk massør tæt på dig

Massage-Randers.jpg
Fysiurgisk massør og Muskelterapeut Ole Juul

FYSIURGISK MASSAGE RANDERS

Professionel fysiurgisk massør tæt på dig

Døjer du tit med spændinger og myoser i kroppen, vil en gang fysiurgisk massage Randers være en god løsning til at få løsnet op i kroppen. Hos Massøren hos Ole Juuls Muskelterapi får du effektivt behandlet dine spændinger og myoser på en professionel og effektiv måde.

Alle forløb hos Ole Juuls Muskelterapi er individueller og skræddersyet til netop dit behov, så du kan opleve en bedring hurtigst muligt, og få et godt forløb med din massagebehandling hos mig.

Hos Ole Juuls Muskelterapi tilbydes mange forskellige massagebehandlinger så som Fysiurgisk massage, sportsmassage og bindevævsmassage.

Du er altid velkommen til at ringe til mig på 40512801 for at høre om jeg kan hjælpe dig, eller du kan booke en tid online her på siden.

Doris Byriel
Doris Byriel
2023-03-11
anbefaler
Kan helt klar anbefales👍🏻👍🏻👍🏻 Har levet med en ond golf albue i lidt over tre år, har været så mange gang ved reumatolog fået lagt binyrebarkhormon, 1 gang botox ind uden gode resultat, hvorefter reumatologen har givet op, bare efter 1 behandling har Ole fjernet mange af mine smerter, givet mig bevægeligheden tilbage. Jeg er så tilfreds og taknemlig.🙏🏻🥰
Anne Høygaard
Anne Høygaard
2023-02-23
anbefaler
Har døjet med skulder og nakke, så meget, at jeg var svimmel dagligt. Har prøvet akupunktur og massage i over 1 år, uden mærkbar virkning, andet end et par dage. Læste om Ole her på Facebook, og har aldrig fortrudt at jeg besøgte han!! Mere behageligt og hammerende dygtig mand, skal man lede længe efter. Jeg fortalte min historik, derefter konkluderede Ole at min smerte kom fra min iskiasnerve og ikke min nakke, og han var ikke engang gået i gang med behandling endnu! Han fik ret, og har ikke døjet med min nakke/svimmelhed siden første besøg! 5 STORE stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for dig Ole, jeg har fået min livskvalitet og glæde tilbage igen!👏❤️
Henrik Høeg Kirk
Henrik Høeg Kirk
2023-01-04
anbefaler
Simpelthen super dygtig. Fikset en min skulder indenfor 1min, og fik derefter løsnet godt op i resten af kroppen. Kan helt klart anbefale Ole
Poul Kempel Christensen
Poul Kempel Christensen
2022-12-30
anbefaler
Jeg kan klart anbefale Ole Juuls Muskelterapi. Ole er en dygtig og professionel behandler. Kom til Ole pga periodiske smerter i højre øre. Smerterne føltes som en der stak en “gaffel” ind i øret og drejede rundt. Ole behandlede nakke og hals. Allerede efter første behandling var smerterne reduceret til et minimum, som var tålelige. Derudover har han også hjulpet mig med smerter i ryg og lænd ved hjælp af behandling og hjemmeøvelser 👍😃
Birgit Pedersen
Birgit Pedersen
2022-11-22
anbefaler
Jeg har haft en ret alvorlig overbelastning i mit knæ, hvor jeg har en hel knæprotese. Under mit forløb i Ole Juuls Muskeltetapi har jeg fået en yderst relevant og professionel behandling. Dette uanset om jeg har haft smerter i knæ, ryg eller svangsene og hæl. Efter behandling hos Ole er jeg altid gået derfra med lettere ben og uden smerter. Jeg kan kun anbefale behandling i Ole Juuls Muskeltetapi.👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Mille Engman Sørensen
Mille Engman Sørensen
2022-10-19
anbefaler
De bedste anbefalinger herfra. Jeg havde min første behandling idag og jeg oplevede med det samme, en forbedring af min skade. Ole er meget professionel, han ved hvad han taler om og han er ærlig 😊
Michael Hammer Christiansen
Michael Hammer Christiansen
2022-07-27
anbefaler
Så kompetent en mand skal man lede længe efter, mine smerter væk efter første behandling 🙏🏼
Stina Thygesen
Stina Thygesen
2022-07-13
anbefaler
Ole er bare dygtig! Når man er opgivet af alle andre og man mærker en markant forbedring i flere uger efter et besøg hos Ole, øger det troen på at noget kan lykkes og forbedres. Oven i er han en vældig rar mand der lytter. De bedste anbefalinger herfra.
Pernille Almskou Therkildsen
Pernille Almskou Therkildsen
2022-04-25
anbefaler
Ole er bare fantastisk 🤩 har for første gang selv været til behandling hos Ole idag. Det var så dejligt at få svar og viden omkring smerte i mine ben. 👍 vil helt klart anbefalede Ole til alle der kunne have brug for det. I vores virksomhed bruger vores medarbejder også Ole engang i mellem, med så gode resultater💪 den bedste anbefaling her fra..

Fysiurgisk massage i randers

flere forskellige behandlinger

Jeg kan tilbyde massage og behandling af:

Sådan forløber et forløb hos mig som massør

Når du kommer til Ole Juuls Muskelterapi for at blive behandlet for smerter eller ømme muskler, vil vi først og fremmest have en samtale om hvad, og hvilke udfordringer du har. 

Derefter snakker vi om hvad du selv kan gøre for at undgå dem for fremtiden. Nogle gange kan problematikken løses på en eller to gange, andre gange skal vi lige et spadestik dybere for at løse problemet.

Du vil oftest kunne mærke en forskel allerede efter første behandling. Min massage og behandlinger er dybdegående og må ikke forveksles med wellness massage, da der godt kan blive taget fat en gang i mellem.

Jeg har en meget bred uddannelsesbaggrund indenfor behandling agf kroppen, og er altid opdateret på den nyeste viden indenfor massage og skades behandling.

Få Fysiurgisk massage RANDERS REGELMÆSSIGT

det giver øget velvære og mere overskud i hverdagen.

Du køre vel også din bil til service hos mekanikeren for at den kan blive ved med at starte når du skal bruge den. Nøjagtig det samme gælder din krop. Den skal også holdes ved lige hvis den skal fungere optimalt.

Får du fysiurgisk massage Randers regelmæssigt vil du opleve øget velvære og overskud, både på det fysiske og mentale plan.

Der tales så meget om restitution, men mange glemmer, eller er ikke viden om at en vigtig del af restitutionen netop er fysiurgisk massage.

Fysiurgisk Massage kan med fordel kombineres med Muskelterapi. 

Så kig forbi Ole Juul´s Muskelterapi i Gudenåcentret i Randers, og oplev hvad regelmæssig fysiurgisk massage Randers og behandling kan gøre for dig.

Du kan læse lidt mere om mig HER eller kontakte mig ved at følge linket HER

OLE JUUL - DIN FYSIURGISKE MASSØR I RANDERS

FYSIURGISK MASSAGE HOS DIN MASSØR RANDERS

FORTRUKNE KROPSTERAPEUT OG MASSØR RANDERS FOR MANGE KLIENTER.

Jeg spørger altid mine nye klienter – hvorfor har du skiftet til mig? Og svaret har været tydeligt, Anbefaling fra andre, du laver nogle gode resultater. 

Det er jeg som massør i Randers meget stolt af. At mit mål om at give dig som mine klient en rar og tryg oplevelse uden overraskelser er opnået. Hvis ikke du allerede er klient hos mig, så står jeg klar til at give dig den samme gode oplevelse. 

Jeg er altid opdateret på nyeste viden indenfor massage Randers, teknikker og behandlingsformer, så jeg kan tilbyde dig som klient den bedste og hurtigste behandling

Klinikken er beliggende i Gudenåcentret tæt på centrum I Randers. 

Der er elevator til dig der er gangbesværet, 2 timers gratis parkering samt bus lige til døren.

Massage-Randers.jpg
Få din næste fysiurgiske massagebehandling hos massør Ole Juul hos Ole Juuls Muskelterapi. Du kan ringe på 40512802 eller book din tid online her på hjemmesiden.

Hvad er fysiurgisk massage?

Fysiurgisk massage er en form for massage, der sigter mod at afhjælpe muskelspændinger oh smerter i kroppen. Det er en dybdegående massage, der fokuserer på at løsne op for spændinger og ømhed i muskler og bindevæv ved at massere og manipulere musklerne på en måde, der øger blodgennemstrømningen og lindre smerter.

Fysiurgisk massage kan bruges til at behandle kroniske smerter, sportsrelaterede skader, hovedpine og stressrelaterede problemer. Massagen udføres af en uddannet massør eller fysioterapeut og kan tilpasses den enkelte persons behov og problemområder.

Fysiurgisk massage er en populær form for behandling inden for både sportsmedicin og rehabilitering, men kan også være en effektiv måde at lindre smerter og spændinger.

Forskellige former for massage

Der findes mange forskellige typer af massage, herunder fysiurgisk massage, sportsmassage, svensk massage, aromaterapi massage og dyb vævsmassage. Hver type har sin egenskab og kan have forskellige fordele afhængig af den enkelte persons behov.

Massage kan være en del af en sund livsstil og en måde at opretholde og forbedre kroppens sundhed og velvære på.

Hvad er en fysiurgisk massør

En fysiurgisk massør er en massør som har specialiseret sig i at behandle muskelsmerter i kroppen. Fysiurgisk massage er en dyb og intens massageteknik som fokusere på at løsne op i spændinger og myoser i musklerne. Massøren bruger også teknikker som tryk, stræk og massage for at lindre og øge bevægeligheden i muskler og led. Fysiurgisk massage kan være nyttig for personer der døjer med rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine eller idrætsskader. En dygtig fysiurgisk massør kan også gi dig råd om øvelser og livstilsændringer som kan bidrage til at forebygge smerter i kroppen.

Fysiurgisk massage i Randers som en del af en behandling.

Kan en fysiurgisk massage behandling stå alene? Nej det kan den som udgangspunkt ikke medmindre det bare er for at få løsnet op i dine muskler du ønsker at få en gang massage i Randers. Hvis du derimod har en skade eller et problem skal massage kombineres med andre effektive teknikker, og det er der muskelterapien kommer ind i billedet, og gør behandlingen effektiv.

Her nedenunder kan du læse lidt om hvad fysiurgisk massage er, og hvad det kan bruges til. Jeg tilbyder også sportsmassage, og nej, til trods for at mange siger at sportsmassage og fysiurgisk massage er det samme, passer det simpelthen ikke. Jeg er uddannet i begge massage former og kender derfor forskellen.

Fysiurgisk Massage Randers

Mange døjer utroligt meget smerter, uden at de gør noget ved det, men hvis du har ondt i kroppen, er det vigtigt, at du får behandlet det. Det går ikke bare væk af sig selv. For selvom det kan føles, som om det på et tidspunkt holder op, kan du være sikker på, at lyskesmerten kommer igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved årsagen til det.

Ofte hvis du besøger en Fysioterapeut får du bare nogle øvelser du skal gå hjem og lave, og så komme igen ugen efter.

Det forsøger jeg hos Ole Juuls Muskelterapi at gøre op med, ved at finde årsagen, få dig smertelindret og derefter gi dig nogle øvelser mod lændesmerter, så du kan få effektiv hjælp til at fjerne dine  rygsmerter, smerter i lysken mm.

Jeg har gennem de seneste 7 år udviklet på teknikker fra min uddannelse og haft særligt fokus på at smertelindre og behandle skader. Også for dig, der har ondt i lænden. 

Derudover tilbyder jeg Randers  bedste og mest effektiv massage samt akut smertelindring.

Unik fysiurgisk massage Randers

Smerter i kroppen kan være mange ting og opstå af forskellige årsager. Der er også flere former for kropssmerter. Der er stor forskel på, hvordan vi oplever smerterne, og hvor ofte vi er generet af dem. 

For mange er voldsomme smerter i kroppen dog et stort problem i hverdagen, og det kan både skyldes en skade eller ømme muskler. Uanset årsagen er det vigtigt, at du får behandling af smerter i lysken, så det ikke udvikler sig. 

Hvis du fx har muskelsmerter i ryggen, vil kroppen kompensere for det, og med tiden vil du overanstrenge andre dele i kroppen og dermed risikere en ny rygskade, eller endnu flere smerter i ryggen/lænden.

Bestil behandling til massage Randers i dag, så du hurtigst muligt kan blive smertefri og få din frie bevægelighed tilbage. Livet er for kort til at være begrænset af smerter. Ligegyldigt om det er smerter i lænden, ryggen eller nakken, kan du være tryg ved at blive behandlet hos Ole Juuls Muskelterapi.

Er du i tvivl om fysiurgisk massage i Randers er noget for dig

Store smerter i lysken kommer ikke af ingenting. Måske har du en overbelastet lænd, der gør dig øm i lænden, når du sidder, står eller går. Oftest er lænden et meget ømt punkt, hvor smerter generer gennem mange af hverdagens stillinger og bevægelser. 

Jeg oplever rigtig mange med voldsomme gener, både på arbejde og derhjemme. De føler sig låst i smerterne, fordi de ikke kan udføre helt almindelige ting, uden at de skal ligge ned eller må ty til smertestillende. Og sådan bør det ikke være.

Muskelsmerter kan være mange ting

Hvis du er i tvivl om, hvor alvorlige dine smerter er, kan du starte med at notere, hvor ondt i området af kroppen du har på en skala fra 1-10, du kan også notere, hvor ofte du har ondt i området. Det kan fx være med til at indikere, om dine problemer også har noget at gøre med ondt i andre steder i kroppen.. 

Det er nemlig slet ikke usandsynligt, at ondt i lysken stammer fra et andet sted i kroppen, da kroppen netop er én helhed, hvor hver lille muskel kan påvirke de resterende. 

Derfor er det et godt sted at starte med en grundig undersøgelse, så vi sammen kan finde frem til årsagen. Herefter kan jeg trække på mine erfaringer med både dybdegående fysiurgisk massagesportsmassage, wellness og bindevævsmassage.

Bestil nu tid til den gang fysiurgisk massage

Ondt i kroppen er ikke noget at spøge med, og hvis du har gået rundt med ondt i kroppen i længe, er det tid til, at du slipper for smerterne. Hos Ole Juuls Muskelterapi i Randers kan du bestille tid til massage behandling med priser fra kun 375 kr. til en omgang massage

Få bugt med dine lyskensmerter i dag. Jeg lover dig, at du trækker vejret lettere, når du ikke længere har smerte i lysken.

Smerter generelt i kroppen

Hold i nakken, ondt i skulderen, tennisalbue, spændingshovedpine osv. det skyldtes alle en ubalance i kroppen, og sjovt nok, så kan tennisalbuen stamme fra skulderen, så du får spændinger i nakken, og disse smerter kan stamme fra lænden, og sådan kan jeg blive ved.

 

Få gjort noget ved dine smerter. Det er en investering i dig selv, både her og nu, men også på den lange bane. 

Du nøjes jo heller ikke med at fylde olie på bilen når du får den, og så regner med at den kan køre din tid ud, så holder den i hvertfald ikke særligt længe.

Hos Ole Juul´s Muskelterapi er vi specialiseret i at lindre dine smerter så du kan komme i gang igen med de ting du gerne vil og brænder for.

Book din tid allerede i dag, og forøg din livskvalitet med en smertefri hverdag.

FYSIURGISK MASSAGE RANDERS SOM SMERTEBEHANDLING

Fysiurgisk massage til behandling af smerter

Fysiurgisk massage adskiller sig fra almindelig massage ved at bygge på en behandling af muskler, sener, knogler og andre dele af vores bevægeapparat. Hvor wellness massage og andre typer holistiske massageformer giver velvære, er den fysiurgiske massage fokuseret på at behandle smerter og ømheder i kroppen.

Det er et godt valg for dig i Randers, der gerne vil have en mere dybdegående behandling, og for dig, der måske skal have behandlet mere end blot almindelige muskelsmerter og ømheder.

Jeg har valgt at uddanne mig og arbejde med netop denne massageform, da min egen historik har været præget af en skade, der ikke umiddelbart kunne behandles eller lindres. 

Derfor satte jeg mig for at blive specialist inden for smertelindring. Du vil af den grund også opleve en forskel, når du får en behandling hos mig – mange af mine klienter kommer tilbage til en normal hverdag uden smerter.

Mine behandlinger har stor effekt, da jeg kombinerer min viden og mine færdigheder fra både massage, fysiurgi og skadesbehandling, når jeg skal hjælpe dig af med dine smerter.

Hvad betyder fysiurgisk

Selve ordet “fysiurgisk” kommer fra det danske sprog og er sammensat af to dele “fysio” som betyder “krop” eller “fysik” og”-urgisk” som betyder “behandling” eller “kirugisk”. Så ordet “fysiurgisk” kan oversættes til kropsbehandling. I sammenhæng med massage betyder fysiurgisk massage en behandling som fokuserer på at løsne op i spændinger i musklerne og kroppen generelt. Ordet fysiurgisk er afledt af fysiurgi, hvilket netop betyder behandling af lidelser i bevægeapparatet gennem mekaniske teknikker. Det kan fx være massage, strækteknikker samt kulde- og varmebehandling.

Varmebehandlingen kommer af den friktion, der opstår under massagen – både mellem massørens hænder og din hud, men også gennem vævenes lag. Varmen giver en øget blodcirkulation, som er med til at hele området.

Strækteknikkerne, der bruges ved fysiurgi, strækker mange af de muskler, vi ikke selv kan få strukket ud ved almindelig udstrækninger.

Fysiurgisk massør

Ved fysiurgisk massage mærker massøren efter vævets tilstand og arbejder derudfra med massagen og behandlingen. Massøren finder frem til spændinger og lidelser i vævet gennem brugen af sine fingre og hænder, som mærker vævet efter.

Jeg er uddannet fysiurgisk massør ved Sportskropsskolen i Vejle i 2017, og jeg sørger løbende for at holde mig opdateret på området gennem artikler og kurser. Du er derfor i trygge hænder hos mig, og du kan være helt sikker på, at fagligheden er i orden.

Fysiologisk massage arbejder med bindevævet

Fysioterapeut massage hjælper dig af med dine smerter gennem arbejdet med dit bindevæv. Det er i bindevævet, mange af årsagerne til smerterne viser sig, da det er her, vores led, muskler, knogle og sener bindes sammen.

Vidste du fx, at fysiurgisk massage er den mest effektive måde at behandle den type hovedpine, som opstår på grund af smerter i musklerne? Spændingshovedpinen kender mange af os, og den opstår typisk på grund af spændinger i nakken og skuldrene, som fortsætter op til hovedet. Når jeg arbejder med fysiurgien, symptombehandles hovedpinen ikke – i stedet behandler jeg årsagen til, at hovedpinen opstår.

Fysiurgisk behandling af dine smerter

Skal du være smertefri? Jeg tilbyder akut smertebehandling til både dig, der har fået en akut opstået smerte eller skade, og til dig, der har gået med smerter i mange år og vil have en løsning, så du kan få dit liv tilbage.

Med mine behandlinger kan du opnå en lang række forebyggende og restituerende resultater, så du kan være aktiv med de ting, du gerne vil. Fra behandling til behandling arbejder jeg med dine udfordringer, så vi skridt for skridt får løst op for dine smerter.

Uanset om du har fået en muskelskade, eller om du har smerter fra statisk arbejde – enten på grund af stillesiddende arbejde eller på grund af mange ensartede og gentagende bevægelser – kan du have gavn af en massage, der tager udgangspunkt i fysiurgi.

Kontakt mig i dag for at bestille tid til en behandling, så du kan blive fri for dine smerter

Jeg hedder Ole Juul og holder til i Gudenåcentret som ligger centralt placeret i Randers. Adressen er  Gl. Stationsvej 3.1 8940 Randers SV.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.