Massør Randers

MASSAGE HOS MASSØR OLE JUUL I RANDERS

+15000 BEHANDLINGER

ANMELDELSER 4,9/5 ⭐⭐⭐⭐⭐ på GOOGLE & FACEBOOK

MASSØR RANDERS

MEGET MERE END "BARE" EN MASSØR

Massør Ole Juul, hos Ole Juuls Muskelterapi, som tilbyder effektive massage behandlinger i Randers med fokus på kropsbehandling og dybdegående massage.

Som massør og er jeg dedikeret til at hjælpe dig med at opnå optimal smertelindring, afslapning og forbedret velvære.

Hos mig får du “Meget Mere end Bare Massage” i en massagebehandling, end du får andre massører i Randers.

Klinikken er beliggende i Gudenåcentret i Randers.  Her er 2 timers gratis parkering. Bussen stopper lige ud for døren og der er elevator for dig der er gangbesværet.

Massage-Randers.jpg
Ole Juul Massør

MASSØR OLE JUUL

MASSØR MED STOR ERFARING I MASSAGETEKNIKKER

Ønsker du en fysiurgisk massage, der går dybt ned i musklerne og lindrer spændinger og smerter effektivt? Så er min mange års erfaring indenfor massage, det perfekte valg for dig! 

Jeg er som massør, specialiseret i at udføre dybdegående massage, der målrettet arbejder med dybtliggende muskelspændinger og problemer, som f.eks skuldersmerter og lændesmerter.

En massør er en terapeut der er uddannet i at give behandling, der sigter mod at løsne spændinger og stramme muskler i de dybere lag af vævet. Ved at anvende intensivt tryk og langsomme bevægelser, arbejder jeg mig sig dybt ned i musklerne for at løsne op for spændinger, forbedre blodcirkulationen og genoprette muskelbalance.

Når du træder ind i min klinik Gudenåcentret i Randers, vil du blive mødt af en afslappende og behagelig atmosfære, der er designet til at skabe den perfekte ramme for din massageoplevelse. Som din massør i Randers vil jeg lytte opmærksomt til dine ønsker og behov, så de kan tilpasse behandlingen til dig og sikre, at du får maksimal effekt ud af din massage behandling

Så hvorfor vente? Forkæl dig selv med en effektiv fysiurgisk massage Randers og giv dig selv den velvære og behandling du fortjener. 

Kontakt mig i dag for at booke din tid. Jeg glæder os til at byde dig velkommen i min klinik og give dig en uforglemmelig og effektiv fysiurgisk massage-oplevelse.

VALG AF MASSØR I RANDERS

VALG EN UDDANNET MASSØR MED SPECIALE

Det kan være svært som klient at gennemskue alle de tilbud der findes i dag indenfor massage behandling. Men som udgangspunkt skal du vælge en massør som er uddannet og derefter undersøge hvad tidligere klienter skriver om massøren i form af anbefalinger og anmeldelser mm.

Jeg er som massør specialiseret i at udføre målrettet massage og smertebehandling gennem en del kurser og efteruddannelse, der gør at jeg kan tilbyde dig en mere effektiv behandling end du vil opnå hos en almindelig massør i Randers.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.