Cupping Massage Randers

FÅ DEN ULTIMATIVE CUPPINGMASSAGE BEHANDLING I RANDERS

+15000 BEHANDLINGER

ANMELDELSER 5/5 ⭐⭐⭐⭐⭐

ER DU TRÆT AF AT HA` ONDT

PROFESSIONEL CUPPING MASSAGE I RANDERS - FÅ DEN ULTIMATIVE CUPPINGMASSAGE HER

CUPPINGMASSAGE I RANDERS

CUPPING SOM MASSAGE BEHANDLING

Cupping Massage er en form for massage af bindevæv og facia, hvor man placere glas- plastik eller siliconecupper på huden og skaber et vakuum ved at suge luften ud af koppen. Det vakuum skaber så en sugende effekt, som øger blodgennemstrømningen og derved lindre muskelspændinsger.

Cupping therpy fik sin renæssance ved sidste OL, hvor man bla. så flere svømmere med store runde røde mærker på kroppen.

Her er det Verdensmesteren i Bodyfitness 2019 Trine Rathlau der har været forbi Ole Juuls Muskelterapi i Randers, og fået en kombineret behandling med cupping massage og bindevævsmassage.

Under en cupping massage kan jeg flytte koppen rundt Cuppingmassage kan jeg flytte kopperne rundt på kroppen, eller lade dem sidde stille i et bestemt område. Man kan også massere hvor man køre dem rundt på huden.

Nogle behandlere bruger også en kombination af cupping og teknikker for at opnå maksimal effekt af cupping behandlingen.

DYNAMISK SMART RED LIGHT CUPPING TEKNOLOGI

Cupperne udmærker sig i forhold til traditionel cupper ved at veksle mellem rytmisk sug og frigivelse af vakuum, hvilket betyder blodcirkulationen øges hurtigere til cupping-området og fremskynder restitutionsprocessen meget hurtigere end du oplever med almindelig cupping.

Derudover fremskynder det infrarøde lys helingsprocessen ved smerter, betændelse, hvilket giver hurtigere resultater i heling af muskelvæv og hud.

 

HVAD SKER DER I KROPPEN VED CUPPINGMASSAGE

CUPPING MASSAGE GÅR I DYBDEN

En behandling med cupper er særligt velegnet til spændinger i nakke og ryg, smerter, skader, knæproblemer, behandling af arvæv, slidgigt, ødemer mm.

Cupping massage er en utrolig effektiv metode til behandling af problematikker i kroppen på, og er for alvor ved at vinde indpas i behandlerverdenen. Der er i øjeblikket ved at bliver forsket i cupping som alternativ behandling til slidgigt i bla. knæ.

Der findes mange forskellige typer sugekopper, store som små, manuelle stationære kopper, massage kopper, samt moderne elektronisk cupping.

Cupping - et godt alternativ til akupunktur?

Kan cupping anvendes som et alternativ til akupunktur?

Ja, det kan det faktisk, og i mange tilfælde med en bedre effekt, da det udover smertelindring også går ind og løsner dit bindevæv op og gør det smidigt. Det gør akupunktur ikke, men en kombination af begge behandlingsmetoder kan være yderst effektiv.

Så lider du af nåleskræk, kan cupping være et godt og effektivt alternativ til akupunktur. Begge behandlingsmetoder stammer fra TCM og er særdeles effektive, især hvis de bliver kombineret i EN behandling.

Ved cupping massage i Randers øges blodcirkulationen så muskelspændinger løsnes og bindevævet bliver renset for affaldsstoffer.

Cuppingmassage er særdeles velegnet til spændinger i nakke og ryg, smerter i knæ, arvæv, slidgigt i knæ, kredsløbsproblemer, ødemer og cellulite.

Hos Ole Juuls Muskelterapi er vi uddannet i 3 forskellige metoder at bruge cupping massage på.

Er der bivirkninger ved cuppingmassage

Cupping massage/behandling gør ikke ondt. Det kan mærkes når cupperne bliver pladseres, men det er ikke smertefuldt, men det kan være være lidt ubehageligt, men det skal ikke være angsten for smerter, der skal afholde dig for at prøve en cupping behandling.

Dog vil du efter behandlingen kunne opleve lidt ømhed, lige som der vil være efter en almindelig gang massage.

En cupping behandling varer cirka 45 minutter, hvor det kun er 5-15 minutter cupperne sidder fast på forskellige punkter. Den resterende tid anvendes cupperne på en anden måde med og uden cupper.

Størrelsen af kopperne er varierende alt efter hvor de skal sidde, så de passer til forskellige områder på kroppen. Sugekoppernes størrelse afhænger også af formålet, de skal anvendes til.

Selve cupping behandlingen foregår liggende på en briks, igen afhængig af formålet selvfølgelig.

Når din behandling med cupper er ovre, vil du opleve at du har nogle blå mærker, som hurtigt forsvinder igen. Normalt går der 2-4 dage, og så vil du være klar til badebukser og bikini igen.

Hvad sker der i kroppen ved cupping massage?

En cuppingmassage behandling kan som før nævnt bruges som en udrensning. Det er faktisk det hele cupping metoden går ud på. For udover at lette smerter og gener i de berørte områder, så udrenser sugekopperne. 

Det vil sige at affaldsstoffer løsnes og derefter vil kroppen have mulighed for at udskille dem. Det kan mærkes på oftere toiletbesøg over et par dage efter en cupping behandling.

Et andet synlig tegn på den udrensende effekt, ses når man bruger cupping behandling kosmetisk. F.eks. kan cupping fjerne appelsinhud. Appelsinhud er ophobede affaldsstoffer. Her ses det direkte på huden, og den er god nok. 

Sugekop behandlingen virke virkelig udrensende. Det skal dog lige som med andre behandlinger ofte mere end en behandling til inden det færdige resultat opnåes.

En cupping behandling kombineres ofte med Gua Sha. Gua Sha er ligesom cupping en gammel metode at behandle bindevævet på. Den foregår ved at der bliver påført olie på kroppen først, og der efter glides der rundt på kroppen for at bedre blodcirkulationen. Ofte påsættes der kopper på efterfølgende for at gøre cupping behandlingen mere effektiv. 

Det der efterfølgende sker i kroppen er en udrensning der bevirker at du får mere energi. Det er klart en fordel hvis du skal præstere i sport, men også i din hverdag.

En lille bonusinfo – Cupperne bruges også  til cuppingmassage i visse skønhedsklinikker. Her bruges den førnævnte Gua Sha sammen med små silikonekopper i ansigtet. Da cupping massage som førnævnt øger blodcirkulationen, så huden bliver frisk og blød igen. Her kan IKKE anbefales at bruge FIRE Cupping.

Dette er blot for at understrege at cupping massage bruges til mange formål, og det gør det fordi det virker.

Book din næste tid her, og prøve en cupping/bindevævsbehandling på egen krop, og se hvilke resultater en gang cupping eller bindevævsmassage kan gøre for dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.