Bindevævsmassage i Randers

Bindevævsmassage i Randers

Ofte årsagen til udefinerbare smerter

Har du smerter i kroppen? Det kan være smerter i form af spændinger fra uhensigtsmæssige arbejdsstillinger. Du bliver måske ved med at ha ondt i ryggen eller lænden efter en diskosprolaps, som ingen kan give dig en forklaring på.

Det kan også være spændingshovedpine, smerter i skulder eller hofter. Det kan også bare være at du har som sportsudøver har ondt i kroppen efter træning.

Så er du landet på det rigtige sted, for det er jeg uddannet i at kunne afhjælpe med flere forskellige manuelle teknikker som f.eks Graston Technique som der er under 100 uddannede af i Danmark 

Jeg behandler bindevævs relaterede sygedomme som f.eks Fibromyalgi og Lupus mm. og har rigtig mange klienter fra den offentlige sundhedssektor som er blevet opgivet da de ikke ved hvad de skal gøre ved disse symptomer, men det gør jeg hos Ole Juuls Muskelterapi. 

Hvad er bindevævsmassage?

Bindevævsmassage er en form for massage, der fokuserer på at manipulere bindevævet i kroppen. Bindevæv er over alt i kroppen, og fungere som en støttestruktur for vores organer, muskler, led og knogler. Groft fortegnet ligner bindevæv den netpose en hamburgryg ligger i når den koges, og hvis der kommer en knude i den pose, har man en restriktion som der kan begrænse vævet i at bevæge sig normalt.

BEHANDLING AF BINDEVÆV i RANDERS

BEHANDLING AF SMERTE OG BEGRÆNSNING

En behandling af bindevævet kan forgå på mange måde. En af dem er med cupper, hvilket er en udbredt måde at behandle vævet på, og som jeg ofte anvender i mine behandlinger.

En anden måde at behandle/massere bindevævet på er ved dybdegående massage. Deep Tissue som foregår med lange dybe strøg på det ramte område.

En tredie måde at behandle skader i bindevævet på, er at anvende Graston Technique. Det er en behandlingsmetode der stammer fra USA og bliver anvendt på bla. deres top atleter. Den metode er jeg som den eneste i Randers og omegn uddannet og certificeret i at anvende, og behandler nogle af Danmarks bedste eliteatleter med, så mon ikke også jeg kan behandle dig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.