Alternativ Behandler Randers

Din alternative behandler i Randers Ole Juul

Alternativ behandler i Randers

prøv en Alternativ behandling hos ole juul

Alternative behandlinger hos Ole Juuls Muskelterapi er for dig der har prøvet alle mulige andre behandlingstilbud, både indenfor det private og det offentlige sundhedsvæsen.

Hos Ole Juuls Muskelterapi er jeg uddannet i mange forskellige behandlingsteknikker så som akupunktur, Kraniosakral terapi, dybdegående massagefysiurgisk massagecuppingsportsmassage, kropsterapi, Graston Technique mm. 

Derudover er jeg uddannet i at anvende nogle af de samme behandlingsteknikker som Team Danmarks behandlere er uddannet i, og behandler en del af Danmarks bedste eliteatleter i klinikken bla. landsholdsatlet og Verdensmester i Ocr Pierre Axelsen fra Randers.

JEG ER IKKE SOM DE ANDRE ALTERNATIVE BEHANDLERE I RANDERS

Det der adskiller mig mest fra andre behandlere er behandlingens forløb. Mange andre behandlere vil rigtig gerne se dig hver uge til behandling, men det er ofte slet ikke nødvendigt. 

Mange af mine klienter kommer fra den type behandlere som f.eks akupunktører og fysioterapeuter, hvor de ofte har gået i lange behandlingsforløb, ofte uden effekt, hvor de hos mig ofte oplever en stor effekt allerede efter første behandling. 

Dermed ikke sagt at jeg kan trylle, men jeg kan bare noget andet end de andre behandlere kan.

Mine alternative behandlinger er nok en af de bedste og mest effektive behandlingsformer mod ømme muskler og led, du kan få i Randers.

Du kan læse nogle tilbagemeldinger fra tidligere klienter 

Alternativ behandling i Randers 

Denne form for alternativ behandling er en alsidig og effektiv behandlingsmetode, hvor der er fokus på det fysiske, anatomiske og det psykiske aspekt.

Min alternative behandlingsmetode tager altid udgangspunkt i den enkelte klient, så du er sikker på at du modtager en behandling der er tilpasset til dig.

Jeg arbejder dybdegående i vævet og i muskulaturen, for at forebygge og behandle overbelastninger, muskelspændinger og muskelskader, samtidig med at jeg får ro på dit centralnervesystem.

Du kan læse hvad mine klienter siger om behandlingerne ➡ her

Mine Alternative behandlinger virker på:

Få alternativ behandling i randers

det giver øget velvære og mere overskud i hverdagen.

Du køre vel også din bil til service hos mekanikeren for at få skiftet dæk og olie. Nøjagtig det samme gælder for dig. Kroppen skal jo også holdes ved lige hvis den skal fungere optimalt.

Får du alternativ behandling Randers regelmæssigt vil du opleve øget velvære og overskud, både på det fysiske og mentale plan.

Så kig forbi Ole Juul´s Muskelterapi i Gudenåcentret i Randers, og oplev hvad regelmæssig alternativ behandling kan gøre for dig.

Du kan læse lidt mere om mig ➡ her eller kontakte mig ved at følge linket ➡ her

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.