Alternativ Behandler Randers

Din alternative behandler i Randers Ole Juul

Doris Byriel
Doris Byriel
2023-03-11
anbefaler
Kan helt klar anbefales👍🏻👍🏻👍🏻 Har levet med en ond golf albue i lidt over tre år, har været så mange gang ved reumatolog fået lagt binyrebarkhormon, 1 gang botox ind uden gode resultat, hvorefter reumatologen har givet op, bare efter 1 behandling har Ole fjernet mange af mine smerter, givet mig bevægeligheden tilbage. Jeg er så tilfreds og taknemlig.🙏🏻🥰
Anne Høygaard
Anne Høygaard
2023-02-23
anbefaler
Har døjet med skulder og nakke, så meget, at jeg var svimmel dagligt. Har prøvet akupunktur og massage i over 1 år, uden mærkbar virkning, andet end et par dage. Læste om Ole her på Facebook, og har aldrig fortrudt at jeg besøgte han!! Mere behageligt og hammerende dygtig mand, skal man lede længe efter. Jeg fortalte min historik, derefter konkluderede Ole at min smerte kom fra min iskiasnerve og ikke min nakke, og han var ikke engang gået i gang med behandling endnu! Han fik ret, og har ikke døjet med min nakke/svimmelhed siden første besøg! 5 STORE stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak for dig Ole, jeg har fået min livskvalitet og glæde tilbage igen!👏❤️
Henrik Høeg Kirk
Henrik Høeg Kirk
2023-01-04
anbefaler
Simpelthen super dygtig. Fikset en min skulder indenfor 1min, og fik derefter løsnet godt op i resten af kroppen. Kan helt klart anbefale Ole
Poul Kempel Christensen
Poul Kempel Christensen
2022-12-30
anbefaler
Jeg kan klart anbefale Ole Juuls Muskelterapi. Ole er en dygtig og professionel behandler. Kom til Ole pga periodiske smerter i højre øre. Smerterne føltes som en der stak en “gaffel” ind i øret og drejede rundt. Ole behandlede nakke og hals. Allerede efter første behandling var smerterne reduceret til et minimum, som var tålelige. Derudover har han også hjulpet mig med smerter i ryg og lænd ved hjælp af behandling og hjemmeøvelser 👍😃
Birgit Pedersen
Birgit Pedersen
2022-11-22
anbefaler
Jeg har haft en ret alvorlig overbelastning i mit knæ, hvor jeg har en hel knæprotese. Under mit forløb i Ole Juuls Muskeltetapi har jeg fået en yderst relevant og professionel behandling. Dette uanset om jeg har haft smerter i knæ, ryg eller svangsene og hæl. Efter behandling hos Ole er jeg altid gået derfra med lettere ben og uden smerter. Jeg kan kun anbefale behandling i Ole Juuls Muskeltetapi.👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
Mille Engman Sørensen
Mille Engman Sørensen
2022-10-19
anbefaler
De bedste anbefalinger herfra. Jeg havde min første behandling idag og jeg oplevede med det samme, en forbedring af min skade. Ole er meget professionel, han ved hvad han taler om og han er ærlig 😊
Michael Hammer Christiansen
Michael Hammer Christiansen
2022-07-27
anbefaler
Så kompetent en mand skal man lede længe efter, mine smerter væk efter første behandling 🙏🏼
Stina Thygesen
Stina Thygesen
2022-07-13
anbefaler
Ole er bare dygtig! Når man er opgivet af alle andre og man mærker en markant forbedring i flere uger efter et besøg hos Ole, øger det troen på at noget kan lykkes og forbedres. Oven i er han en vældig rar mand der lytter. De bedste anbefalinger herfra.
Pernille Almskou Therkildsen
Pernille Almskou Therkildsen
2022-04-25
anbefaler
Ole er bare fantastisk 🤩 har for første gang selv været til behandling hos Ole idag. Det var så dejligt at få svar og viden omkring smerte i mine ben. 👍 vil helt klart anbefalede Ole til alle der kunne have brug for det. I vores virksomhed bruger vores medarbejder også Ole engang i mellem, med så gode resultater💪 den bedste anbefaling her fra..

Alternativ behandler i Randers

prøv en Alternativ behandling hos ole juul

Alternative behandlinger hos Ole Juuls Muskelterapi er for dig der har prøvet alle mulige andre behandlingstilbud, både indenfor det private og det offentlige sundhedsvæsen.

Hos Ole Juuls Muskelterapi er jeg uddannet i mange forskellige behandlingsteknikker så som akupunktur, Kraniosakral terapi, fysiurgisk massage, cupping, sportsmassage, kropsterapi, Graston Technique mm. 

Derudover er jeg uddannet i at anvende nogle af de samme behandlingsteknikker som Team Danmarks behandlere er uddannet i, og behandler en del af Danmarks bedste eliteatleter i klinikken bla. landsholdsatlet og Verdensmester i Ocr Pierre Axelsen fra Randers.

JEG ER IKKE SOM DE ANDRE ALTERNATIVE BEHANDLERE I RANDERS

Det der adskiller mig mest fra andre behandlere er behandlingens forløb. Mange andre behandlere vil rigtig gerne se dig hver uge til behandling, men det er ofte slet ikke nødvendigt. 

Mange af mine klienter kommer fra den type behandlere som f.eks akupunktører og fysioterapeuter, hvor de ofte har gået i lange behandlingsforløb, ofte uden effekt, hvor de hos mig ofte oplever en stor effekt allerede efter første behandling. 

Dermed ikke sagt at jeg kan trylle, men jeg kan bare noget andet end de andre.

Mine alternative behandlinger er nok en af de bedste og mest effektive behandlingsformer mod ømme muskler og led, du kan få i Randers.

Du kan læse nogle tilbagemeldinger fra tidligere klienter HER

Alternativ behandling i Randers 

Denne form for alternativ behandling er en alsidig og effektiv behandlingsmetode, hvor der er fokus på det fysiske, anatomiske og det psykiske aspekt.

Min alternative behandlingsmetode tager altid udgangspunkt i den enkelte klient, så du er sikker på at du modtager en behandling der er tilpasset til dig.

Jeg arbejder dybdegående i vævet og i muskulaturen, for at forebygge og behandle overbelastninger, muskelspændinger og muskelskader, samtidig med at jeg får ro på dit centralnervesystem.

Du kan læse hvad mine klienter siger om behandlingerne her

Mine Alternative behandlinger virker på:

Få alternativ behandling i randers

det giver øget velvære og mere overskud i hverdagen.

Du køre vel også din bil til service hos mekanikeren for at få skiftet dæk og olie. Nøjagtig det samme gælder for dig. Kroppen skal jo også holdes ved lige hvis den skal fungere optimalt.

Får du alternativ behandling Randers regelmæssigt vil du opleve øget velvære og overskud, både på det fysiske og mentale plan.

Så kig forbi Ole Juul´s Muskelterapi i Gudenåcentret i Randers, og oplev hvad regelmæssig alternativ behandling kan gøre for dig.

Du kan læse lidt mere om mig HER eller kontakte mig ved at følge linket HER

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.