FAQ - Generelle spørgsmål om massage og behandling

  • Hvorfor er massage godt? 
  • Virker det afstressende?
  •  Kan det booste fordøjelsen og immunforsvaret?
  •  Kan massage virkelig fjerne hovedpine, kvalme og søvnproblemer?
  • Svaret på dette vil jeg forsøge at komme lidt nærmere ind på her ⬇⬇⬇

Kan massage stå alene hvis jeg har et problem?

Nej det kan det som udgangspunkt ikke. Massage kan blødgøre dine muskler og væv, men hvis det skal bruges som behandling skal der andre effektive teknikker til som du ikke lære som massør. Dem lære man foreksempel i muskelterapien. Men en kombination af disse kan være meget effektive og hurtigere alternativer til andre behandlingsmetoder.

Hvorfor skal jeg ha` masseret mine Muskler

Massage påvirker musklerne og gør dem mere afslappet. Der bliver frigjort Histaminer og enzymer der skaber varme i det område der bliver masseret. Det skyldes de små blodkar i muskulaturen åbner sig og blodgennemstrømningen øges. Det giver musklen mere næring i form af ilt og proteiner.

Er massage af bindevævet nødvendigt?

Bindevævet er der hvor bla. affaldsstoffer og fedt oplagres. De to ting består primært af kollagen og elastin, hvilket gør det mere stift end muskelvævet. Bindevævet kan dog relativt nemt blødgøres med forskellige massage teknikker, så  blodgennemstrømningen øges og affaldsstofferne derved ført bort og bindevævet efterladers frisk og mere smidigt.

Booster massage mit Immunforsvar

Massage er med til at reducere mængden af stresshormoner i kroppen, så du derved får lettere ved at slappe af.

Derudover er massagen også med til at øge blodgennemstrømningen i kroppen, så affaldsstofferne bliver transporteret væk og samtidig tilføres der mere protein, som bla. er med til at beskytte mod infektioner i blodet. Så alt i alt er det med til at fremme dit immunforsvar.

Kan massage forbedre min Fordøjelse

Når man modtager massage, frigives der forskellige enzymer i kroppen. En del af dem arbejder i fordøjelsessystemet med at nedbryde og optage vores nærring. Derudover er massagen også med til at fremme tarmenes evne til at arbejde, så fordøjelsen glider bedre.

Er massage godt for mit Nervesystem

Massage er med til at give ro i nervesystemet, særligt i den sympatiske del, der har indflydelse på puls, blodtryk og mave-tarm-kanalerne. Det er bla. det der er medvirken til at du slapper af efter en gang massage.

Kan massage lindre min Hovedpine

Massage er godt for mange ting, også sygdomsrelaterede ting, som f.eks spændingshovedpine, eller stressrelateret migræne. Det er blot nogle af de positive virkninger massage kan ha`. 

Du kan læse lidt mere om min massage i Randers og baggrund som massør👉 Her. Massage kan også med stor fordel kombineres med cupping massage, og det kan du læse lidt mere om 👉 Her

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.