Udover at få regelmæssig sportsmassage, kan alle ambitiøse sportsudøvere have rigtig godt af at investere i at se en sportspsykolog. At dyrke sport på et højt niveau kan ofte lede til store forventninger og præstationsangst. Dette er først og fremmest noget, der sætter sig i kroppen – du bliver anspændt og øm, og har svært ved at slappe af og restituere ordentligt.

Samtidigt kan dit fokus på sporten blive forstyrret af et negativt og altoverskydende tankemylder. Kan du genkende disse problemer, er det en god idé at investere i at se en mentaltræner.

Udover at være uddannet (CMT) er jeg også uddannet sportscoach, og har 21 års erfaring i at coache mennesker til at nå deres mål.

Det har jeg de sidste mange år brugt meget tid på at videre udvikle og dygtiggøre mig i, så i dag har jeg klienter med stress, PTSD mm. der kommer hos mig i forløb for at få bedre livskvalitet både fysisk men og psykisk. Det fysikken kan jeg også hjælpe dig med at få styr på da jeg udover at behandle også tager klienter ind til personlig træning.

Nyeste indlæg

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.