Det er desværre sådan, at det ikke er ret udbredt at få massage i Danmark. Særligt ikke på en regulær, fast basis. De fleste mennesker har måske prøvet at få massage en håndfuld gange før, for eksempel på ferier eller som gaver.

Der er dog slet ikke nok almindelige mennesker, der forkæler sig selv med en massage fra tid til anden. Og det er absolut en skam – alle kan nemlig have rigtig godt af at få regelmæssige Massage i Randers.

Uanset om du er idrætsudøver eller ej, vil en gang massage regelmæssigt kunne gøre en kæmpe forskel for dit velbefindende, du sender jo også din bil til service en gang i mellem, gør du ikke?

Massagen kan ud over at føles behagelig også ha` stor effekt på dine organer, kognetive formåren mm.

Jo mere afslappet din muskulatur er, jo bedre fungere du. Spændte muskler er også en begrænsning for dit blod flow, og når det er begrænset bliver du også automatisk begrænset.

Udover alle de fordele massage har for det fysiske, kan jeg også hjælpe dig på det mentale plan da jeg udover at være uddannet coach og terapeut også har 22 års erfaring i psykiatrien dels som coach og mentor, men også som behandler. Jeg har flere klienter der lider af ptsd hvor jeg kan gøre en forskel.

Nyeste indlæg

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.