Vidste du at massage kan have rigtig stor effekt på personer med ADHD?

Fordele ved massage for personer med ADHD regelmæssigt, kan være bedre og afslappet søvn, hjælpe med at kontrollere vredes udbrud, forbedre humøret, forbedre sociale funktioner, og forbedre fokus på undervisning i skolen.

ADHD eller Attention Deficit Hyperactivity Disorder, er en diagnosebetegnelse for børn, unge og voksne med koncentrationsbesvær og hyperaktivitet. Disse personer bliver ofte henvist til familieterapeuter, psykiatrier eller børnepsykologer.

Men der er også andre muligheder for at hjælpe.

Forskning viser nemlig at massage kan have en yderst positiv virkning på ADHD-diagnosticerede personer. De positive virkninger kan være forbedret indlæringsevne og mindsket aggressiv opførsel. Undersøgelser foretaget af Touch Research Institute, hvor elever i alderen 7-18 med diagnosen ADHD har fået massage 2 gange á 20 min. om ugen i 1 måned, viser at børnene selv synes, de var blevet gladere og deres lærere kunne meddele, at de var blevet mindre dagdrømmende og hyperaktive i klassen.

Massageformen

Massageformen adskiller sig fra normal kropsmassage, da der skal tages særlige hensyn til barnets tilstand og grænser, og det bliver der taget hensyn til hos mig. Jeg har 18 års erfaring indenfor den pædagogiske verden som uddannet mentor, coach og pædagog, med rigtig mange års erfaring indenfor psykiatri og handicapområdet.

Som regel vil der være en positiv reaktion i personens adfærd med det samme, men det kan dog variere fra person til person.

Hvis du har et barn, eller har kendskab til andre der har udfordringer i forhold til ovenstående, så gi mig et kald og lad os få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig, ligesom jeg har hjulpet rigtig mange andre.

Fordele med massage til personer medadhd

Nyeste indlæg

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.